ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Διαδικτυακού Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Α.Υ.: «Πρώτες βοήθειες στο χώρο του σχολείου».

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Διαδικτυακού Επιμορφωτικού Σεμιναρίου Α.Υ.: «Πρώτες βοήθειες στο χώρο του σχολείου».

16 Μαΐου 2022 Δεν επιτρέπονται σχόλια Από Ιωάννα Μενδρινού

επαναληψη ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ Α΄ ΒΟΗΘΕΙΕΣ 25.5.2022

«Πρώτες βοήθειες στο χώρο του σχολείου»

Επανάληψη & ολοκλήρωση του διαδικτυακού επιμορφωτικού σεμιναρίου Αγωγής Υγείας.

 

 

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, δια των Υπευθύνων Αγωγής Υγείας, στο πλαίσιο ενημέρωσης και υποστήριξης των εκπαιδευτικών των σχολείων ευθύνης τους, και λόγω των τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν κατά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου της 11ης Μαϊου 2022, διοργανώνουν επανάληψη και ολοκλήρωση του διαδικτυακού επιμορφωτικού σεμιναρίου με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες στο σχολείο για το οποίο έδειξαν ενδιαφέρον και συνδέθηκαν για να παρακολουθήσουν, τουλάχιστον 1000 εκπαιδευτικοί από όλες τις συνεργαζόμενες Διευθύνσεις (βλ. εδώ  ).

Επαναλαμβάνουμε επομένως, για τις προαναφερόμενες Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. το σεμινάριο ελπίζοντας στην ομαλή διεξαγωγή του με προσήλωση στην ουσιαστική επιμόρφωση των ενδιαφερομένων  επί των σημαντικών ζητημάτων που αφορούν στην απόκτηση βασικών θεωρητικών γνώσεων και δεξιοτήτων για την επαρκή διαχείριση έκτακτων περιστατικών στο σχολείο τα οποία χρήζουν άμεσης κινητοποίησης και αντιμετώπισης  μέσω παροχής Α΄ Βοηθειών.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου: 

Δρ. Χριστίνα Πασαλή, RN, PGDip (Ed), BBA(c), MSc, MSHCM, PhD, Καθηγήτρια Νοσηλευτικής, 1ο ΕΠΑΛ Περάματος, ΔΙΔΕ Πειραιά. Είναι Διευθύντρια πιστοποιημένων σεμιναρίων από το E.R.C. στη Βασική και Εξειδικευμένη Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, ECG & Pharmacology. Έχει μακρά εμπειρία και επιστημονική γνώση σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και σε θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού.

 Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, κατά τις ώρες 18.00 – 20:00 και απευθύνεται σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς και τα μέλη του ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού όλων των σχολικών μονάδων ευθύνης των οικείων Διευθύνσεων, χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στη Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής:   https://forms.gle/mRucmbVkRH9R7rGT9  έως και την Τρίτη 23 Μαΐου 2022 (σε περίπτωση που η φόρμα δεν ανοίγει, αντιγράψτε το url του συνδέσμου και επικολλήστε το στη γραμμή διεύθυνσης στον φυλλομετρητή σας).

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ειδοποιηθούν για τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο πρόσβασης στην πλατφόρμα διεξαγωγής του σεμιναρίου (WEBEX Meetings), μέσω του e-mail που έχουν δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής.

Η παρακολούθηση είναι προαιρετική και χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους/τις συμμετέχοντες/ουσες.

Προβλέπεται η επίδοση βεβαιώσεων εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η παρουσίαση όλου του περιεχομένου της προσφερόμενης εισήγησης και λαμβάνοντας υπόψη, για όσους παρακολούθησαν, και το μέρος που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του αρχικού σεμιναρίου της 11ης Μαΐου.

 

Εκ των Υπευθύνων Αγωγής Υγείας
των Διευθύνσεων Π.Ε. και Δ.Ε. Δ΄ Αθήνας