«Πρώτες βοήθειες στο χώρο του σχολείου». Διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο Α.Υ.

«Πρώτες βοήθειες στο χώρο του σχολείου». Διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο Α.Υ.

3 Μαΐου 2022 Δεν επιτρέπονται σχόλια Από Ιωάννα Μενδρινού

Α΄ ΒΟΗΘΕΙΕΣ 11.3.2022

 

 

«Πρώτες βοήθειες στο χώρο του σχολείου».

 

 

 

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Α’ Αθήνας, Γ΄ Αθήνας, Δ΄ Αθήνας, Πειραιά, Δυτικής Αττικής, Πέλλας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, δια των αντίστοιχων Υπευθύνων Αγωγής Υγείας και Σχολικών Δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο ενημέρωσης και υποστήριξης των εκπαιδευτικών των σχολείων ευθύνης τους, συνδιοργανώνουν διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Πρώτες βοήθειες στο χώρο του σχολείου»

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2022, κατά τις ώρες 18.30 – 20:30 και απευθύνεται σε όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς και τα μέλη του ειδικού εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού όλων των σχολικών μονάδων ευθύνης των οικείων Διευθύνσεων, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Απαιτείται προεγγραφή.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η απόκτηση βασικών θεωρητικών γνώσεων και δεξιοτήτων στις Πρώτες Βοήθειες σε επείγουσες καταστάσεις, τις οποίες καλούνται να διαχειριστούν οι εκπαιδευτικοί στην καθημερινότητά τους, στο χώρο του σχολείου

Εισηγήτρια του σεμιναρίου: 

Δρ. Χριστίνα Πασαλή, RN, PGDip (Ed), BBA(c), MSc, MSHCM, PhD, Καθηγήτρια Νοσηλευτικής, 1ο ΕΠΑΛ Περάματος, ΔΙΔΕ Πειραιά. Είναι Διευθύντρια πιστοποιημένων σεμιναρίων από το E.R.C. στη Βασική και Εξειδικευμένη Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, ECG & Pharmacology. Έχει μακρά εμπειρία και επιστημονική γνώση σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου και σε θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού.

 

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στη Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής:   https://forms.gle/JRvazTnNcFPsvQmQ9 έως και την Τρίτη  10 Μαΐου 2022 (σε περίπτωση που η φόρμα δεν ανοίγει, αντιγράψτε το url του συνδέσμου και επικολλήστε το στη γραμμή διεύθυνσης στον φυλλομετρητή σας).

 

Οι ενδιαφερόμενοι/ες θα ειδοποιηθούν για τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο πρόσβασης στην πλατφόρμα διεξαγωγής του σεμιναρίου (WEBEX), μέσω του e-mail που έχουν δηλώσει στη φόρμα συμμετοχής έως και την Τετάρτη 11/05/2022 το μεσημέρι.

 

Η παρακολούθηση είναι προαιρετική και χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους/τις συμμετέχοντες/ουσες.

Προβλέπεται η επίδοση βεβαιώσεων.