Φόρμα Αξιολόγησης Συνεργασίας

Μπορείτε να αξιολογήσετε τη συνεργασία σας με τον υπεύθυνο ΠΛΗΝΕΤ συμπληρώνοντας τη Φόρμα που θα βρείτε   ΕΔΩ

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

Εγγραφή Εκπαιδευτικών στο webex.sch.gr, οδηγίες χρήσης εφαρμογής τηλε-εκπαίδευσης (Webex Meetings)

Σχετικά με την εγκύκλιο της 14/11/2020 με θέμα: «Οδηγίες και πληροφορίες για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση»  για την εγγραφή σας στο https://webex.sch.gr, σας παραθέτω εκ νέου συνοπτικές οδηγίες και σχετικά βίντεο.
ΒΗΜΑ 1ο: Διαδικασία αρχικής εγγραφής, εγκατάστασης και εισόδου εκπαιδευτικών στη υπηρεσία τηλεδιάσκεψης με την πλατφόρμα Cisco WebEx με πιστοποίηση από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, πατήστε εδώ και σχετικό βίντεο παρουσίασης εδώ
ΒΗΜΑ 2ο: Οδηγίες χρήσης εφαρμογής τηλε-εκπαίδευσης (Webex Meetings) για τον εκπαιδευτικό μέσω ΠΣΔ πατήστε εδώ και σχετικό βίντεο παρουσίασης εδώ

 

**Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δεν θυμάται τους κωδικούς στου στο ΠΣΔ, τους αναζητά εδώ εισάγοντας τον Α.Μ. του ή το Α.Φ.Μ. εάν είναι αναπληρωτής)

*** Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός δεν έχει κωδικούς στο ΠΣΔ (δεν έχει εγγραφεί ποτέ στο ΠΣΔ), πρέπει πρώτα να εγγραφεί στο ΠΣΔ πατώντας εδώ  και μετά να ξεκινήσει την εγγραφή του στο https://webex.sch.gr
1ο επίπεδο υποστήριξης: οι εκπαιδευτικοί θα απευθύνονται στην ομάδα υποστήριξης του σχολείου τους, που αποτελείται από τον διευθυντή και έναν τουλάχιστον εκπαιδευτικό πληροφορικής (ΠΕ86) ή με εξοικείωση σε ΤΠΕ.
2o Επίπεδο υποστήριξης: εφόσον η ομάδα υποστήριξης του σχολείου δεν δύναται να επιλύσει κάποιο πρόβλημα που αφορά στην εγγραφή του εκπαιδευτικού στο Webex, τότε επικοινωνεί με την υπηρεσία υποστήριξης χρηστών (help desk) του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου. Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλέφωνο: 2144169716
e-mail: helpdesk@voi.sch.gr
ή εναλλακτικά η ομάδα υποστήριξης του σχολείου μπορεί να επικοινωνεί με το Help Desk της Κεντρικής Ομάδας Τηλεκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Τηλέφωνο: 210-3443949 κάθε μέρα 8πμ-8μμ.

Οδηγίες χρήσης e-class για εκπαιδευτικούς

Για την διευκόλυνση των συναδέλφων εκπαιδευτικών σας παραθέτω σχετικές οδηγίες χρήσης του e-class – συνδέσμους- από το ΠΣΔ, καθώς και σχετικό βίντεο.

Εισαγωγικά

Δημιουργία Μαθήματος

Προσθήκη Εγγράφων σε Μάθημα

Εγγραφή σε Μάθημα

Προσθήκη Ανακοινώσεων

Προσθήκη Συνδέσμων σε Μάθημα (links)

Για το σχετικό βίντεο παρουσίασης πατήστε εδώ

Οδηγίες χρήσης Webex για μαθητές

Σας παραθέτω σχετικό έγγραφο με οδηγίες χρήσης της πλατφόρμας του Webex για τους μαθητές, καθώς και σχετικό βίντεο

Για να δείτε το έγγραφο πατήστε εδώ

Για να δείτε το σχετικό βίντεο πατήστε εδώ

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων