Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι και την Πέμπτη 07/10/2021 θα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εγγραφών (Γ΄ φάση) για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2021 – 2022 στις ειδικότητες του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Τριφυλίας. Υπάρχουν κενές θέσεις εγγραφών στις παρακάτω ειδικότητες: ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ- ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ- ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ). […]
Η διοικητική επαλήθευση των δικαιολογητικών των αιτήσεων του ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ Δ.ΙΕΚ ολοκληρώθηκε. Υποβολή αιτημάτων επανεξέτασης, αποκλειστικά επί συγκεκριμένου/ων πεδίου/ων, έως την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 16:00. Αίτημα επανεξέτασης επί του συνόλου των πεδίων της αίτησης δεν εξετάζεται. Η υποβολή αιτήματος επανεξέτασης θα γίνεται στο πεδίο “Ένσταση” εντός της ατομικής καρτέλας μητρώου του κάθε μέλους, στην ψηφιακή πλατφόρμα του […]
Λήψη αρχείου
ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2021 Β ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ι.Ε.Κ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ
Σεπ 21 1
Λήψη αρχείου
Λήψη αρχείου
Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο HOTEL APOLLON
Μάι 18 21
Οι σπουδαστές του τμήματος « Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)» του Β΄ Εξαμήνου του Δ.Ι.Ε.Κ Τριφυλίας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη με τον εκπαιδευτή τους Θεόδωρο Ντέντε στο HOTEL APOLLON στην Κυπαρισσία στο πλαίσιο του εργαστηριακού μέρους του μαθήματος Οργάνωση – Λειτουργία Εστιατορίου. Η Ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια του Ξενοδοχείου κα Γεωργία Χριστοδούλου ξενάγησε τους σπουδαστές στους […]
Συμμετοχή και Διάκριση του Δ.ΙΕΚ Τριφυλίας στο 1ο Φεστιβάλ Ελληνικής Σαλάτας στην Καλαμάτα
Μαρ 18 29
Με ιδιαίτερη επιτυχία για το Δ.ΙΕΚ Τριφυλίας πραγματοποιήθηκε ο Προκριματικός Γύρος της Καλαμάτας του «1ου Φεστιβάλ Ελληνικής Σαλάτας» που διοργανώνει το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΚ ΑΒΕΤ. Σαράντα σπουδαστές δημοσίων και ιδιωτικών σχολών μαγειρικής από την Πελοπόννησο δημιούργησαν εξαιρετικά πιάτα αναδεικνύοντας τα προϊόντα της ελληνικής γης και δίνοντας μια […]
















