Ανακύκλωση (2)

Από ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Σήμερα πήρα τη σακούλα, πήγα στους κάδους είδα αυτό που περίμενα και με έκανε να γράψω αυτά που έγραψα χθες. Ο κάδος γεμάτος σακούλες έξω, γιατί δεν μπήκανε στον κόπο να κάνουν αυτό που έδειξα χθες.

ΣΥΜΠΙΕΣΗ.

άλλη θα ήταν η εικόνα

Αλλά δεν μπήκαν και στον κόπο να σηκώσουν το καπάκι του 1ου κάδου και να δουν ότι και αυτός είναι για πλαστικό. Δεν το γράφει καθαρά έξω (έχουν σβηστεί το Π,Λ και σχεδόν το Α). Επίσης ένας άλλος δεν γράφει τίποτα.

χάθηκε ένας μαρκαδόρος

Δεν θέλω να πιστέψω ότι ξεφούσκωσε ο ενθουσιασμός για Ανακύκλωση από πλευράς Δήμου, όπως ο εθελοντισμός, ας ξαναγίνει μια προσπάθεια. Για να γυρίσει ο ήλιος, θέλει δουλειά πολύ   (Στίχοι: Οδυσσέας Ελύτης Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης Εκτέλεση: Γρηγόρης Μπιθικώτσης Ένα το χελιδόνι) για να γυρίσουν τα μυαλά; !!!!

Για να προλάβω την ερώτηση «πότε ανακάλυψα την ανακύκλωση και τι έχω κάνει;;» αναφέρω ανακύκλωση μπαταριών, συγκέντρωση παλιών βιβλίων (όχι πέρσι) που δόθηκαν στην ενορία της Κοιλάδας, ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών (όλοι οι παλιοί ΗΥ, οθόνες, εκτυπωτές κλπ) παραδόθηκαν σε ιδιώτη στην  Κοιλάδα, κλπ.  Για το χαρτί ζητήσαμε από το Δήμο, όταν αντιπροσωπία ήρθε να μιλήσει στα παιδιά, να βάλουμε κάδο να συγκεντρώνουμε το χαρτί, αλλά να το παίρνει τακτικά ο Δήμος γιατί δεν υπάρχει χώρος για αποθήκευση.

Μια διευκρίνηση:  Εξαιρείται η

Εθελοντική ομάδα Πολιτικής Προστασίας Ερμιονίδος

που παραμένει ενεργή έκανε πολλά και τους αξίζουν τα συγχαρητήρια

Δίνω το σύνθημα για μια δεύτερη προσπάθεια.

categoriaΠΡΟΤΑΣΗ commento3 σχόλια data19 Σεπτεμβρίου 2011
Εμφάνιση όλων

Σχετικά...

Ο συγγραφέας έχει γράψει 29 Άρθρα σε αυτό το ιστολόγιο.

Περισσότερες πληροφορίες

Share

FacebookTwitterEmailWindows LiveTechnoratiDeliciousDiggStumbleponMyspaceLikedin

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Widget | Εφημερίδες | Νέα | Καιρός

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Weather by Freemeteo.com


RSS diogenis’s blog