ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ   ΑΛΦΑ ΕΙΣ  ΤΗΝ Ν’ ΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ  ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ

Το θεατρικό έργο Άλφα εις την Ν΄ Όταν η Ψυχή συναντάει το Σύμπαν της Κωνσταντίνας Γιαμπουράνη που παρουσιάζεται από τις 2 Δεκεμβρίου για δεύτερη χρονιά στο ιστορικό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» και νυν «ΣΤΑΘΜΟΣ», σε σκηνοθεσία της ιδίας, επέλεξαν η Λυκειάρχης κ. Έφη Ζιούβα του Λυκείου Βραχατίου και οι καθηγητές Σοφία Θελερίτη, Μπουζιάνης Ηλίας , Αντώνης Τζέλης, Ελένη Παπαγεωργίου κ.α , καθώς και η Διευθύντρια Γυμνάσιου Βραχατίου κ. Ολυμπία Χασούρα να παρακολουθήσουν οι μαθητές μετά από το κάλεσμα που έκανε η ΈΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ προς όλα τα σχολεία της Ελλάδος για την παρακολούθηση της συγκεκριμένης παράστασης…  Διαβάστε περισσότερα εδώ

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.