Vivlosmania!!!

Mενού ιστολογίου:

Στήλες Εφημερίδας

Ιστορικό

Διαγωνισμός Διηγήματος

Διαγωνισμός Διηγήματος

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Διηγήματος...

Αναζήτηση

Blogroll

Κοινωνικό Παντοπωλείο Ελπίδα

Τον περασμένο χρόνο αποφασίστηκε η ίδρυση του κοινωνικού παντοπωλείου, και τώρα, το κοινωνικό παντοπωλείο, με όνομα Ελπίδα, είναι έτοιμο να ανοίξει και να αποτελέσει ελπίδα στους Νάξιους σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομικά, εποχή.

Ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων και η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση κατανοώντας τις δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που επικρατούν στις μέρες μας και προσπαθώντας να καλύψουν βασικές ανάγκες μερικών συνδημοτών μας, οι οποίες συνεχώς αυξάνονται, συστήνουν το κοινωνικό παντοπωλείο, με σκοπό να κρατήσουν τη φλόγα της ελπίδας δυνατή. Με αυτόν τον τρόπο το όφελος θα είναι διπλό, γιατί δεν θα αφορά μόνο την εξασφάλιση βασικών αναγκών μερικών συνδημοτών μας, αλλά θα αναπτύξει και το αίσθημα της αλληλεγγύης σε όλους τους δημότες. Με βάση τις κείμενες διατάξεις τα κοινωνικά παντοπωλεία είναι υπηρεσίες παροχής ειδών πρώτης ανάγκης για τη σίτιση και την ένδυση απόρων.

Είναι ευθύνη όλων μας να απλώσουμε τα χέρια στους συνανθρώπους μας για τη βελτίωση της ζωής όλων μας. Ελάτε λοιπόν όλοι σας να μαζέψουμε τρόφιμα για τους άπορους συνανθρώπους μας.

Πηγή:  Eφημερίδα Zoom

Παναγιώτα Χ. – Γ΄Τάξη