Αρχική » Δράσεις - Εκδηλώσεις » ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Φεβρουάριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Αγαπητοί γονείς, μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου μας!

Στα πλαίσια της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μας μονάδας, με άξονα “Τις σχέσεις μεταξύ μαθητών και μαθητριών”, θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στον πολυχώρο του σχολείου μας, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, με θέμα την ασφαλή περιήγηση των μαθητών και μαθητριών στο διαδίκτυο.
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 27/02/2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:30 π.μ.
Πριν την πραγματοποίηση της ενημέρωσης, κρίνεται σκόπιμο, να μοιραστούν στους μαθητές τα συνημμένα ενημερωτικά φυλλάδια της υπηρεσίας μας, με χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Καλό θα είναι, οι μαθητές να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας μας www.cyberkid.gov.gr με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και να συζητήσουν τους προβληματισμούς τους.
Μετά την πραγματοποίηση της ενημέρωσης οι μαθητές μπορούν να τεστάρουν τις γνώσεις που απέκτησαν στην Ακαδημία Ψηφιακών Δεξιοτήτων της  Διεύθυνσης  Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Συγκεκριμένα, η υπηρεσία μας σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο έχει αναπτύξει το ακόλουθο παιχνίδι: Ακαδημία Ψηφιακών Δεξιοτήτων – παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας για μαθητές ηhttps://blogs.sch.gr/gympolka/files/2024/02/Ανήλικοι-στο-Διαδίκτυο.pdfλικίας 13-18 ετών (https://www.cyberkid.gov.gr/vr-game/)

Η ομάδα των εκπαιδευτικών:
Νικόλαος Τουρλιανίδης, Καθηγητής Θεολόγος
Ελισάβετ Παυλίδου, Καθηγήτρια Καλλιτεχνικών
Δέσποινα Αμπατζή, Καθηγήτρια Αγγλικών
Άννα Λιούπα, Καθηγήτρια Πληροφορικής



Λήψη αρχείου



Λήψη αρχείου

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς