Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ρομποτικής

Πρόσφατα σχόλια

    Σαν σήμερα

    25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

    Translate

    Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ρομποτικής

     

    robot
    Τη Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Λαμία ο Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Στερεάς Ελλάδας για μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. Το σχολείο μας έλαβε μέρος με τριμελή ομάδα αποτελούμενη από τους μαθητές της Γ’ τάξης Ανδρέα Καρβελά, Χρήστο Κουτουλή και Ηλιάνα Λύρα και με προπονητή τον καθηγητή Πληροφορικής του σχολείου μας κο Ευστράτιο Περουτσέα.

    Για τα Γυμνάσια το θέμα του διαγωνισμού ήταν “Η πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου”. Η δοκιμασία αναφέρεται στην περιπετειώδη πορεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που διέσχισε και κατέκτησε όλο το γνωστό κόσμο της εποχής του. Η διαδρομή πραγματοποιείται πάνω σε ένα χάρτη και τα ρομπότ πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδρομή που «χάραξε» ο Μ. Αλέξανδρος και να ολοκληρώσουν τις δοκιμασίες που θα συναντήσουν. Η δοκιμασία στηρίζεται και αναδεικνύει το ιστορικό γεγονός, αλλά δεν αποτελεί πιστή αναπαράσταση της πορείας του Μ. Αλεξάνδρου, έχοντας τις απαραίτητες τροποποιήσεις λόγω του αγωνιστικού της χαρακτήρα

    robot2
     Η ομάδα μας πραγματοποίησε μια άριστη εμφάνιση, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση μεταξύ των διαγωνιζόμενων σχολείων και φυσικά προκρίθηκε για την επόμενη φάση του διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου στην Αθήνα με συμμετοχή σχολείων από όλη την Ελλάδα.

    Συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στον προπονητή τους και καλή επιτυχία στην επόμενη φάση.

    Translate

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση