Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον μαθητή της Α΄ τάξης, Οικονόμου Κωνσταντίνο, για τη σπουδαία διάκρισή του στον 15ο Τοπικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Ευκλείδης» για την Α΄ Γυμνασίου, που διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Παράρτημα Ν. Μαγνησίας).
“Η επιτυχία του αποτελεί καρπό συστηματικής προσπάθειας, αφοσίωσης και γνήσιας αγάπης για τα Μαθηματικά” , ‘όπως δήλωσε η Διευθύντρια του σχολείου, κα Καλλιόπη Γουργιώτου. ” Ο Κωνσταντίνος διακρίνεται όχι μόνο για τις υψηλές επιδόσεις του, αλλά και για το ήθος, τη συνέπεια και τη σεμνότητά του, στοιχεία που τον καθιστούν πρότυπο μαθητή”.
Η διάκρισή του γεμίζει υπερηφάνεια τους καθηγητές του, καθώς τιμά το σχολείο του. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στην οικογένειά του για τη στήριξη και την ενθάρρυνση που του προσφέρει στην πορεία της μάθησης και της προόδου του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, οι διακριθέντες μαθητές θα τιμηθούν στην Τελετή Απονομής που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαρτίου 2026 στο αμφιθέατρο «Ι. Κορδάτος» του Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Για τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, η β΄ φάση αποτελεί την τελική και καταληκτική φάση του διαγωνισμού, γεγονός που καθιστά τη διάκριση του Κωνσταντίνου ακόμη πιο σημαντική.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου εύχονται ολόψυχα στον μαθητή Οικονόμου Κωνσταντίνο, να συνεχίσει να καλλιεργεί το ταλέντο του, να θέτει υψηλούς στόχους και να προοδεύει με την ίδια επιμονή και ήθος.