Το Γυμνάσιο της Νέας Αγχιάλου ιδρύθηκε το 1972 και λειτούργησε ως 6/τάξιο. Το 1979 μεταφέρθηκε στο κτήριο που στεγάζεται και λειτουργεί ως σήμερα.

cropped IMG ebfd1ec735e7c54f3c5df0927ea96cdd V

Ημέρα: 14 Ιουνίου 2024

Θερμές Ευχαριστίες προς την κυρία Βάσω Λύτρα

Η Διεύθυνση κι ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας  εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς την κυρία Βάσω Λύτρα για τη χορηγία ενός καινούργιου ισχυρού ανεμιστήρα στο σχολείο μας και τη συμβολή της με αυτή την προσφορά της στην ανακούφιση των μαθητών τις δύσκολες μέρες του καύσωνα.

Εκτός από τις ευχαριστίες μας εκφράζουμε και τις ευχές μας για υγεία, ευημερία και καλή δύναμη στο έργο της.

Ευχαριστίες προς το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων

Η Διεύθυνση κι ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας νιώθουμε την υποχρέωση να  εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας για προμήθεια ανεμιστήρων τις ημέρες του καύσωνα στις 13 και 14 Απριλίου. Ο σύλλογος προχώρησε στην αγορά ανεμιστήρων και τη μόνιμη τοποθέτησή τους στις αίθουσες που διεξάγονται οι εξετάσεις.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η συνεργασία μας με τις εκπροσώπους του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων όλη τη σχολική χρονιά 2023-2024 ήταν εξαιρετική, συνεχής και απρόσκοπτη και σημαντική η συμβολή τους στην καλύτερη λειτουργία του σχολείου μας. Τις ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη στο έργο τους.

 

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς