Το Γυμνάσιο της Νέας Αγχιάλου ιδρύθηκε το 1972 και λειτούργησε ως 6/τάξιο. Το 1979 μεταφέρθηκε στο κτήριο που στεγάζεται και λειτουργεί ως σήμερα.

cropped IMG ebfd1ec735e7c54f3c5df0927ea96cdd V

Ημέρα: 6 Φεβρουαρίου 2024

«Αποτελέσματα του 13ου Τοπικού Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α΄ Γυμνασίου»

20240207 095742Τρεις μαθητές μας διακρίθηκαν για μια ακόμη φορά στο Διαγωνισμό της Μαθηματικής Εταιρείας. Μετά το Διαγωνισμό “Θαλής”  διακρίθηκαν και στη δεύτερη φάση, στο διαγωνισμό ¨Ευκλείδης”, οι μαθητές μας Γαραντζιώτη Βασιλική-Ελένη, Καλλιώρας Ευάγγελος και Οικονόμου Ευαγγελία.

Από την Επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 13ου Τοπικού Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α΄ Γυμνασίου». Σε αυτή τη δεύτερη και καταληκτική φάση του 13ου Τοπικού Διαγωνισμού «Ο Ευκλείδης για την Α΄ Γυμνασίου» συμμετείχαν 115 μαθητές και μαθήτριες του Ν. Μαγνησίας οι οποίοι είχαν προκριθεί στην Α΄ φάση του διαγωνισμού «Ο Θαλής για την Α΄ Γυμνασίου». Από αυτούς διακρίνονται 65 μαθητές και μαθήτριες.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων Καθηγητών συγχαίρει τους διακριθέντες μαθητές/μαθήτριες και τις οικογένειές τους  για την επιτυχία τους αυτή και τους εύχεται να συνεχίσουν να αγαπούν και να διαγωνίζονται για τα Μαθηματικά.

Η Τελετή Απονομής των Μεταλλίων, Αριστείων, Βραβείων και Διακρίσεων θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Απριλίου 2024. Σε αυτήν θα βραβευθούν όλοι οι 115 μαθητές, που προκρίθηκαν από την 1η στη 2η φάση του διαγωνισμού.

Ευχαριστήριο μήνυμα προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024 οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του σχολείου μας  επέλεξαν ένα διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο να ευχηθούν στους μαθητές μας “Καλή και Δημιουργική  Χρονιά με πρόοδο και επιτυχίες”. Αντί της καθιερωμένης κοπής της πίτας μοίρασαν σε όλους τους μαθητές μικρά δώρα και στον τυχερό κάθε τάξης από ένα μεγαλύτερο δώρο. Παράλληλα, από καιρό είχαν φροντίσει να φωτογραφήσουν όλους τους μαθητές της Γ΄ τάξης και οι φωτογραφίες μοιράστηκαν στους μαθητές ως ενθύμιο της μαθητικής τους ζωής στο Γυμνάσιο και ως αποχαιρετιστήριο δώρο.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του σχολείου ευχαριστούν θερμά τις εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και εκφράζουν την απεριόριστη εκτίμησή τους  προς όλους τους γονείς και κηδεμόνες  που μεριμνούν για τη βελτίωση της σχολικής ζωής και εκδηλώνουν με τις ενέργειες τους την αγάπη τους και τη φροντίδα τους για τους μαθητές μας.

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς