Οι μαθητές μας είχαν τη χαρά να παρακολουθήσουν την εξαιρετικά εποικοδομητική και συνάμα απολαυστική παρουσίαση του κύριου Σκόνδρα Γεώργιου,  αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου και αρμόδιου του Τμήματος  Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο κύριος Σκόνδρας επισκέφτηκε την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023 το σχολείο μαςIMG 20231205 115240 και ενημέρωσε τους μαθητές  σχετικά με ένα ευαίσθητο θέμα, την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα ζητήματα της  κακής χρήσης των  κοινωνικών μέσων δικτύωσης από τους εφήβους, του διαδικτυακού εκφοβισμού, των διαδικτυακών παιχνιδιών, της διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων και του εθισμού στη χρήση του διαδικτύου. Με αληθή παραδείγματα, αντλημένα από τη σύγχρονη καθημερινή ζωή, καθήλωσε τους μαθητές, καθώς τα θέματα που έθιξε αγγίζουν κάθε έφηβο που αγνοεί τις παγίδες και τους κινδύνους που ελλοχεύουν στον αχανή κόσμο του internet.

IMG 20231205 114913

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Γυμνασίου, Καλλιόπη Γουργιώτου, εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας  στον κύριο Γεώργιο Σκόνδρα   για αυτήν την όμορφη ενημερωτική εκδήλωση στην οποία μοιράστηκε τις γνώσεις του και τις εμπειρίες του με τους μαθητές μας με αμεσότητα και με ιδιαίτερη, λεπτή αίσθηση του χιούμορ.

IMG 20231205 121230