Το Γυμνάσιο της Νέας Αγχιάλου ιδρύθηκε το 1972 και λειτούργησε ως 6/τάξιο. Το 1979 μεταφέρθηκε στο κτήριο που στεγάζεται και λειτουργεί ως σήμερα.

cropped IMG ebfd1ec735e7c54f3c5df0927ea96cdd V

Μήνας: Οκτώβριος 2023

Πρόσκληση των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών της Α΄ τάξης

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Νέας Αγχιάλου σας προσκαλεί την ερχόμενη Τρίτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 13:05΄ σε ενημερωτική συνάντηση που θα λάβει χώρα σε αίθουσα του Γυμνασίου με θέμα τις προϋποθέσεις για την ομαλή προσαρμογή των μαθητών της Α΄ τάξης του Γυμνασίου στο νέο σχολικό περιβάλλον μετά το Δημοτικό και την αποτελεσματική ανταπόκρισή τους στις απαιτήσεις των μαθημάτων του Γυμνασίου.
Θα είναι μεγάλη μας χαρά να παρευρεθείτε, ώστε να θέσουμε τα θεμέλια της συνεργασίας γονέων και εκπαιδευτικών στον κοινό μας στόχο, αυτόν της προόδου των μαθητών και της διάπλασης άξιων νέων.

Από τη Διεύθυνση

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ LEGO ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΗΚΟΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΕΓΚΟΣας παρακαλούμε, αν έχετε παλιά κομμάτια Lego που δεν χρειάζεστε και πρόκειται να τα πετάξετε, να τα στείλετε στο σχολείο μας που τα συγκεντρώνει για το Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο κωφών και βαρηκόων Θεσσαλονίκης. Η δράση του Ειδικού σχολείου γίνεται στα πλαίσια της Κυκλικής Οικονομίας και οι μαθητές του σχολείου δίνουν στα παλιά κομμάτια άλλη μορφή και χρήση. Ας τους βοηθήσουμε να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Σας ευχαριστούμε.

Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ(ΘΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ)



Λήψη αρχείου

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς