Με πέντε φλουριά η πίτα των μαθητών!

βαικη

Πίτα για τους μαθητές έκοψε ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου Κρουσώνα στις 30 Ιανουαρίου 2024.

Είχε προηγηθεί μία ωραία εκδήλωση για την Εορτή των Τριών Ιεραρχών στην Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων του σχολείου με υπεύθυνη καθηγήτρια τη θεολόγο μας Μαρία Μακρίδου, την οποία παρακολούθησαν οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου Κρουσώνα.

1ae182ad 312c 4426 a151 c96e49de82a1468e11e6 9506 44d9 b385 ea93c59c9e2e

Στη συνέχεια, ακολούθησε η κοπή της πίτας από το Σύλλογο Γονέων στην Αίθουσα της Φυσικής του Γυμνασίου, ενώ μοιράστηκαν και τα αρτουλάκια. Την πίτα έφτιαξε και πρόσφερε στους μαθητές του σχολείου το Ζαχαροπλαστείο Τσοράγλου και η κυρία Γεωργία Τσαγκαράκη. 

ΠΙΤΑ 11

ΑΡΤΟΥΛΑΚΙΑ

5

ΠΙΤΑ 2 ΣΥΛΛΟΓΟΣ 1 ΣΥΛΛΟΓΟΣ 2

ΣΥΛΛΟΓΟΣ 3

ΣΥΛΛΟΓΟΣ 4

ΠΑΙΔΙΑ 1 2

ΠΑΙΔΙΙΑ

Η υπέροχη βασιλόπιτα έκρυβε όχι ένα, αλλά πέντε φλουριά! Τυχεροί αναδείχτηκαν ο Χαράλαμπος Βογιατζάκης από την Α΄ Γυμνασίου, ο Ραφαήλ Καλλιγιαννάκης και η Ισιδώρα Τακάκη από την Γ΄, ενώ δύο ακόμα φλουριά περιμένουν αυτούς που θα τα κερδίσουν στα κομμάτια που φυλάχτηκαν με το όνομα όσων έλειπαν εκείνη τη μέρα. Εμείς να ευχηθούμε στους τυχερούς καλή πρόοδο και να είναι πάντα τυχεροί όπως και όλα τα παιδιά.

ΠΙΤΑ 5 1

Οι κυρίες Ευαγγελία Μπουρμπάκη, Κρυσταλλένια Στεφανάκη και Γιάννα Γωνιανάκη πρόσφεραν τα πέντε δώρα στους μαθητές που βρήκαν το φλουρί.

ΝΙΚΗΤΗΣ 2

Ευχαριστούμε πολύ το δραστήριο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Κρουσώνα και ιδιαίτερα τις κυρίες Γεωργία Τσαγκαράκη, Ευαγγελία Μπουρμπάκη, Κρυσταλλένια Στεφανάκη και Γιάννα Γωνιανάκη, που γλύκαναν και έδωσαν δώρα και χαρά στα παιδιά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *