σκακι

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε  στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρίζας στο Σκουλικάδο, το 6ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του νομού. Στο πρωτάθλημα που συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Σύλλογος, η  Διεύθυνση Α’βαθμιας Εκπαίδευσης, η Ένωση Γονέων Μαθητών Ζακύνθου και το 3ο ΔΣ Ρίζας συμμετείχαν και μαθητές/μαθήτριες από το Γυμνάσιο Κατασταρίου οι οποίοι και διακρίθηκαν, κατακτώντας μετάλλια ως εξής:

Δημήτριος Γιοβάρθης (μαθητής Β γυμνασίου): ΧΡΥΣΟ
Διονύσιος Σωτηρακόπουλος (μαθητής Γ γυμνασίου):ΧΡΥΣΟ
Αναστάσιος Λευτάκης (μαθητής Γ γυμνασίου): ΑΣΗΜΕΝΙΟ
Θερμά Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που διακρίθηκαν αλλά και σε όλους όσοι συμμετείχαν.
σκάκι2

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 από  11:30πμ έως 13:30μμ μπορείτε να προσέλθετε στο σχολείο:

α) για ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο – φοίτηση των μαθητών όλων των τάξεων του Γυμνασίου μας και

β) για να παραλάβετε την ατομική Βαθμολογία (έλεγχο προόδου) Α΄ τετράμηνου.

Όλοι οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο με τα λεωφορεία στις 11:00πμ.

Βιωματικό Εργαστήρι

Την Τρίτη 23/01/2024 και ώρα 19:00μμ εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου συμμετείχαν στο δεύτερο βιωματικό εργαστήριο του προγράμματος «Στηρίζουμε τους Εκπαιδευτικούς – βελτιώνουμε την ποιότητα της εκπαίδευσης» που υλοποιείται από Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ζακύνθου «Η ΣΤΟΡΓΗ» σε συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου.

Το εργαστήριο συντόνισαν ο κ. Τίμος Στραβοπόδης, Κοινωνιολόγος, MSc Εκπαιδευτική Ψυχολογία και η κ. Δήμητρα Μάργαρη, Κοινωνική Λειτουργός. Η πραγματοποίηση του εργαστηρίου έγινε στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης στην Αγ. Ιωάννου Λογοθετών 18, 2ος όροφος στην πόλη της Ζακύνθου.

Το επόμενο βιωματικό εργαστήριο έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 27/02/2024.

Εκπαιδευτικοί1

Τρίτη 23/01/2024 και ώρα 19:00 μμ καλούνται οι εκπαιδευτικοί του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου να συμμετέχουν στο πρώτο για το 2024  βιωματικό εργαστήριο του προγράμματος «Στηρίζουμε τους Εκπαιδευτικούς – βελτιώνουμε την ποιότητα της εκπαίδευσης» που υλοποιείται από Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Ζακύνθου «Η ΣΤΟΡΓΗ» σε συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου.

Το εργαστήριο θα συντονίσουν ο κ. Τίμος Στραβοπόδης, Κοινωνιολόγος, MSc Εκπαιδευτική Ψυχολογία και η κ. Δήμητρα Μάργαρη, Κοινωνική Λειτουργός.

Χώρος διεξαγωγής: το  Κέντρο  Πρόληψης «ΣΤΟΡΓΗ», οδός Αγ. Ιωάννου Λογοθετών 18, 2ος όροφος στην πόλη της Ζακύνθου.

Για την ομαλή επιστροφή των μαθητών από 8/1/2024 στις σχολικές τάξεις, το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε την ακόλουθη εγκύκλιο:Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

Καλά 2