Την Παρασκευή 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε σχολικός περίπατος των παιδιών του Σχολείου μας . Στο πλαίσιο αυτό του περιπάτου υποδεχτήκαμε τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της περιοχής μας, οι οποίοι απ’ την επόμενη σχολική χρονιά θα είναι οι μαθητές της Α’ τάξης του Γυμνασίου μας.
Η φιλόλογος κ. Ελένη Αρχανιώτη και ο Διευθυντής Γιάννης Καρύμπαλης τους καλωσόρισαν και «ξενάγησαν» στους χώρους του Σχολείου έτσι ώστε να έρθουν οι μαθητές μας σε μια πρώτη επαφή με το σχολικό περιβάλλον.
Ξεκινήσαμε από το ισόγειο όπου βρίσκονται δύο βιβλιοθήκες που προάγουν την φιλαναγνωσία. Η κ. Ελένη Αρχανιώτη παρουσίασε τις πρωτότυπες κατασκευές «Το δέντρο της Σοφίας», «το δέντρο των Προσδοκιών μας» , και φυσικά τον «πίνακα της Γραμματικής μας». Συνεχίσαμε στο Εργαστήριο Φυσικής – Χημείας όπου ο υπεύθυνος καθηγητής κ. Κώστας Σκαρμούτσος ενημέρωσε για τις δραστηριότητες στο πλαίσιο των μαθημάτων Φυσικής, Χημείας.
Στο εργαστήριο Πληροφορικής ο Διευθυντής Γιάννης Καρύμπαλης εξήγησε τον τρόπο λειτουργίας του και παρουσίασε την ιστοσελίδα του Σχολείου μας.
Τέλος; Όχι…
Ο κ. Γούργαρης με ομάδα μαθητών έψησαν σουβλάκια με εξαιρετική επιτυχία. Τα σουβλάκια καθώς και τα αναψυκτικά αυτής της εκδήλωσης πρόσφεραν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γουριάς κ. Πέτρος Βαμβακάς και η σύζυγος του κα. Γεωργία Δήμου που είναι πάντα δίπλα μας και τους ευχαριστούμε ολόψυχα.
Είναι ένα καλωσόρισμα, καθιερωμένο πια τα τελευταία χρόνια, το οποίο αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για τα επόμενα «πρωτάκια» μας αλλά και για τους μαθητές του Σχολείου μας οι οποίοι το περιμένουν με ανυπομονησία.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |







