Δράσεις Χριστουγέννων

 

IMG 20211227 231539

 

Το Γυμνάσιο Γαλατινής συμμετείχε τα φετινά Χριστούγεννα στη δράση “Κάνε Mια Eυχή Ελλάδος”. Χάρη και στα δικά μας αστέρια ένα παιδί θα αποκτήσει δικό του δωμάτιο! Επίσης, με τη βοήθεια των καθηγητών, καθηγητριών, μαθητών, μαθητριών  και των οικογενειών τους συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και ρούχα που διατέθηκαν σε οικογένειες της ευρύτερης περιοχής. Το Γυμνάσιο Γαλατινής εκφράζει για ακόμη μια φορά ευχαριστίες στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου που βρίσκεται πάντα δίπλα του σε κάθε στιγμή. Καλές και Ευλογημένες Γιορτές σε όλους!

Από τη Διεύθυνση

 

Φωτογραφία: Σεβαστή Κωνσταντινίδου

Κι ο χειμώνας χάρη έχει

hills gce2b6e7c3 19201 768x1024

 

Το ηλεκτρονικό περιοδικό Γραφίς Γαλατινής συνεχίζει την πορεία του. Φτάσαμε στο 23ο τεύχος και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό. Διαβάστε μας και περιηγηθείτε σε όλα τα τεύχη και τα άρθρα μας εδώ.

Υπεύθυνοι καθηγητές σχ. έτους 2021-2022:

Παντσίδης Χρήστος ΠΕ03

Κωνσταντινίδου Σεβαστή ΠΕ01

Γκαντώνα Ευαγγελία ΠΕ04.01

Ζησοπούλου Βασιλική ΠΕ86

Θεοφάνους Αχιλλέας ΠΕ06

Θρησκευτικών δουλειές

Πολλές από τις εργασίες μας μπορείτε να τις δείτε στο προσωπικό ιστολόγιο της καθηγήτριας Κωνσταντινίδου Σεβαστής ΠΕ01 πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ουρανοδρόμιο

και ειδικότερα:

Γυμνάσιο Γαλατινής

Γυμνάσιο Γαλατινής-Παράρτημα Εράτυρας

Τι θα πει Χριστούγεννα;

Στολίζοντας χριστουγεννιάτικα! Οι μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Γαλατινής εκφράζονται εικαστικά για το “Τι θα πει Χριστούγεννα”.

 

Ζωγραφίζοντας για το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο

Η Α΄ τάξη του Γυμνασίου Γαλατινής ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας Ζωγράφισε χριστουγεννιάτικες αφίσες για τις αίθουσες του νοσοκομείου και τις ταχυδρόμησε.  Οι ζωγραφιές και όλη η δράση σε ένα video. Φωτογραφίες και video από Αθηνά Ηλία, Γιώργο Λαζόγκα, Γιάννη Μέτσιο.

 

Φωτογραφία αρχική: Σέβη Κωνσταντινίδου