Οδηγίες χρήσης του webex για καθηγητές



Λήψη αρχείου

Οδηγίες εγκατάστασης Webex για τους καθηγητές



Λήψη αρχείου

Εγγραφή μαθητών στα μαθήματα της ηλεκτρονικής τάξης

Καλούνται οι μαθητές του Γυμνασίου να κάνουν την εγγραφή τους στα μαθήματα της ηλεκτρονικής τάξης. Δείτε το video.

Χρόνια Πολλά

 

 

“Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία” έγραφε ο Ανδρέας Κάλβος και όπως όλα δείχνουν θέλει και υπομονή. Όλοι μαζί ενωμένοι ας συνεχίσουμε να δίνουμε νόημα στις θυσίες των προγόνων μας, όπως είπε και ο πιλότος του F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου. Σε αυτά τα 199 χρόνια από την Επανάσταση η Ελλάδα είχε πολλές ένδοξες στιγμές  αλλά και πολλές δυσκολίες. Πάντα έβγαινε πιο δυνατή, αυτό θα γίνει και τώρα. Τα καταφέραμε στο παρελθόν, θα τα καταφέρουμε και τώρα. Ευαγγελισμός της Θεοτόκου σήμερα, Ελπίδα και Χαρμόσυνο μήνυμα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

 

Ο Διευθυντής

Παντσίδης Χρήστος ΠΕ03

 

Ο Σύλλογος Καθηγητών

 

Φωτογραφία: Πηγή

Οδηγίες για δημιουργία λογαριασμού μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Οι γονείς καλούνται να δημιουργήσουν λογαριασμό των παιδιών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Έχει ήδη σταλθεί mail από το σχολείο. Όσοι μαθητές συμμετέχουν στο Πολιτιστικό Πρόγραμμα: “Ηλεκτρονική εφημερίδα, Γραφίς Γαλατινής και Εράτυρας Γραφές” έχουν κωδικούς και δεν χρειάζεται να γίνει καμιά περαιτέρω ενέργεια.

 



Λήψη αρχείου

Οδηγίες για ηλεκτρονική τάξη



Λήψη αρχείου

Συνεχίζουμε: Ηλεκτρονική τάξη

Το Γυμνάσιο Γαλατινής και παρ. Εράτυρας συνεχίζει να κρατάει επαφή με τους μαθητές και τους γονείς. Τα άρθρα μας εξακολουθούν να ανεβαίνουν στο περιοδικό μας προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να αξιοποιούμε δημιουργικά το Μένουμε στο σπίτι. Έχει επίσης δημιουργηθεί ηλεκτρονική τάξη μαθημάτων για την οποία θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά όσο αφορά τη λειτουργία της. Ήδη έχουν ανεβεί οδηγίες και ασκήσεις σε μαθήματα. Πληροφορίες εδώ

Από τη Διεύθυνση