Συλλογή Πόντων στον Σχολικό Μαραθώνιο “Πάμε Ανακύκλωση” 2023-2024.



Λήψη αρχείου

Το σχολείο μας συμμετέχει στον Πανελλαδικό Σχολικό Μαραθώνιο Ανακύκλωσης!

Στον σύνδεσμο https://followgreen.gr/ μπορείτε να επισκεφθείτε την πλατφόρμα που επιβραβεύει όσα σχολεία ανακυκλώνουν στον Δήμο μας.

Μπορείτε να επιλέξετε τον δήμο Αρταίων και να δημιουργήσετε λογαριασμό στην πλατφόρμα. Στη συνέχεια στην επιλογή ΚΕΡΔΙΣΕ μπορείτε να ολοκληρώσετε διάφορες δραστηριότητες όπως πχ να παρακολουθήσετε προτεινόμενα βίντεο και να συλλέξετε πόντους.

Στη συνέχεια στην κατηγορία ΓΥΜΝΑΣΙΑ, θα δείτε το Γυμνάσιο Φιλοθέης μεταξύ άλλων σχολείων που συμμετέχουν στον Σχολικό Μαραθώνιο “Πάμε Ανακύκλωση” 2023-2024. Στο αντίστοιχο πεδίο μπορείτε να δωρίσετε τους πόντους σας στο Γυμνάσιο Φιλοθέης.

Καλούμε τους μαθητές, του γονείς και κηδεμόνες, τους εκπαιδευτικούς καθώς και όλους τους επισκέπτες της σελίδας να επιβραβεύσουν τους μαθητές μας για την προσπάθειά τους.

Παράλληλα οι μαθητές μας συλλέγουν στους ειδικούς κάδους του σχολείου μας χαρτί, πλαστικό , αλουμίνιο και κάθε φορά που γεμίζουν ένα κάδο κερδίζουν πόντους. Οι συνολικοί πόντοι που θα συγκεντρωθούν θα δώσουν χρήσιμα δώρα στο σχολείο μας για τους μαθητές μας και βέβαια την ηθική ικανοποίηση της επιβράβευσης.

Για την επιστολή για τους γονείς και κηδεμόνες πατήστε κλικ εδώ.

Για να δείτε τεχνικές οδηγίες για την πλατφόρμα followgreen πατήστε κλικ εδώ.

Ευχαριστούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων