Εσπερινό Γυμνάσιο Πολυγύρου
11 Νοέ 2014

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου και βράβευση μαθητών περυσινού σχολικού έτους

Συντάκτης: Κώστας Καμπερίδης | Κάτω από: Χωρίς κατηγορία

Posters 28hs_012Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 24/10/2014 η εκδήλωση του Εσπερινού Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Πολυγύρου για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Οι τάξεις του Λυκείου συνεργάστηκαν για την τελική παρουσίαση με ανάγνωση κειμένων και προβολή βίντεο με φωτογραφίες και τραγούδια της εποχής.  Το κείμενο της γιορτής μπορείτε να το βρείτε εδώ και την παρουσίαση εδώ. Συντονίστρια της γιορτής ήταν η Φιλόλογος καθηγήτρια κ. Βασιλική Φυτώκα και τεχνική υποστήριξη παρείχε ο καθηγητής Φυσικής κ. Ακαλίδης Θεόδωρος.

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια των βιωματικών δράσεων του διδακτικού αντικειμένου “Πολιτισμός και Δραστηριότητες Τέχνης¨, οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου, με τη βοήθεια του καθηγητή Πληροφορικής κ. Καμπερίδη Κωνσταντίνου, υποστήριξαν την εκδήλωση με σχετικές αφίσες, οι οποίες αναρτήθηκαν στους κοινόχρηστους χώρους του σχολείου, αποδίδοντας την ατμόσφαιρα των γεγονότων του έπους του ’40, της κατοχής και της αντίστασης στους ναζί. Όλες τις αφίσες της εκδήλωσης μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Τέλος, στα πλαίσια της εκδήλωσης, παραδόθηκαν στους μαθητές που διακρίθηκαν κατά την περσινή σχολική χρονιά τα Βραβεία και Αριστεία και ορίστηκαν ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες για το Εσπερινό Γυμνάσιο και το Εσπερινό ΓΕΛ Πολυγύρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *