Κατασκευές στην αυλή του Σχολείου μας

  • Ο Μάιος του 2022 ήταν μήνας πρακτικής άσκησης. Όλο το σχολείο μια δράση. Η ψυχολόγος μας Κοντονή Νίκη ,εξηγεί σε μαθητές της Α’ και Δ’ Γυμνασίου πως βάζουμε χρώμα στις κατασκευές (αλλά και στη ζωή μας !)

2 censored 3 censored

  • Η συντήρηση και αποκατάσταση του χώρου έγινε με την συμμετοχή όλων. Με την επιτήρηση των καθηγητών της ομάδας δράσης( Χριστόπουλος – Κουμπαράκη) τα παιδιά ανέδειξαν την δημιουργικότητά τους και την κοινωνική ενσυναίσθηση, αλλά κυρίως την άψογη συνεργασία μεταξύ μαθητών – καθηγητών του σχολείου μας.

289970031 2328848493935934 3107406666555458671 n censored

Αναδείχθηκε επίσης η ομαδοσυνεργατική δεξιότητα των μαθητών του σχολείου μας.


ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ

Τα αποτελέσματα των δράσεων που αναπτύχθηκαν στο χώρο του σχολείου μας, είχαν ουσιαστικό και βιωματικό χαρακτήρα. Αφού η όλη διαδικασία επικεντρώθηκε στα στάδια : οργανώνω – προετοιμάζω – υλοποιώ .

 

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση