Ενισχυτική Διδασκαλία για το σχολικό έτος 2020-2021

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να υποβάλλετε αίτηση-δήλωση μαθημάτων για συμμετοχή των τέκνων σας στο πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας (με τον όρο «Ενισχυτική Διδασκαλία» (E.Δ.) Γυμνασίου νοείται η παρακολούθηση από τον/τη μαθητή/τρια του Γυμνασίου αυτοτελούς υποστηρικτικού προγράμματος διδασκαλίας στα μαθήματα: 1) Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 2) Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, 3) Μαθηματικά, 4) Φυσική, 5) Χημεία, 6) Αγγλικά), για την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Για τις ημέρες που το σχολείο δεν λειτουργεί λόγω COVID δίδεται η δυνατότητα διενέργειας της ενισχυτικής διδασκαλίας μέσω τηλεκπαίδευσης, ενώ όταν το σχολείο λειτουργεί τα μαθήματα διεξάγονται δια ζώσης.

Η καταληκτική προθεσμία υποβολής δήλωσης από τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών/τριών είναι η Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου.  Όσοι κηδεμόνες επιθυμούν τη συμμετοχή των τέκνων τους στο πρόγραμμα καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση_δήλωση μαθημάτων 2020_2021 και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email  του Γυμνασίου mail@gym-dafnis.ach.sch.gr .