Κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ), μπορούν να υποβάλουν αίτηση : οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν εγκεκριμένα προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο σχολείο τους. οι εκπαιδευτικοί που υλοποιούν Ερευνητικές Εργασίες στο Γενικό Λύκειο. oι Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων (ΔΥΕΠ). Δείτε λεπτομέρειες στο συνημμένο αρχείο.
Νοέμβριος 2017 αρχείο
Νοέ 22 2017
Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς με τίτλο ‘Το παραμύθι για το περιβάλλον, την αειφορία και τον πολιτισμό’
Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας διοργανώνουν Επιμορφωτικό βιωματικό Σεμινάριο με θέμα: ‘Το παραμύθι για το περιβάλλον, την αειφορία και τον πολιτισμό’ για τους Εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στον Νομό.
Νοέ 03 2017
Σχέδιο Υποβολής Προγράμματος Εγκυκλίου Σχολικών Δραστηριοτήτων 2017-2018 & Ενδεικτική Θεματολογία
Το αρχείο του Σχεδίου Υποβολής Προγράμματος σε μορφή word εδώ. Σχετικά με τη θεματολογία των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων: Η UNESCO έχει θέσει 17 στόχους για την Αειφόρο Ανάπτυξη μέχρι το 2030 (Ατζέντα 2030). Οι στόχοι αυτοί αναφέρονται σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και μπορούν να εξετασθούν ανά τομέα ή διατομεακά.
Νοέ 03 2017
Σχεδιασμός και Υλοποίηση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων 2017-2018
Η φετινή εγκύκλιος εδώ. Απόσπασμα από την φετινή εγκύκλιο: Για το τρέχον σχολικό έτος δεν προβλέπεται κάλυψη από τον κρατικό προϋπολογισμό δαπανών για αναλώσιμα και υπερωριών εκπαιδευτικών. η διάρκεια ενός προγράμματος ορίζεται ότι είναι τουλάχιστον 5 μήνες. Τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, υλοποιούνται εκτός ωρολογίου προγράμματος.