Σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς βασισμένο στο υλικό Αγωγής Υγείας ‘Boys and Girls Plus’

Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αργολίδας σε συνεργασία με το ‘Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας- «Ελπίδα Ζωής»’

Επιμορφωτικό βιωματικό Σεμινάριο

με θέμα:

το υλικό Αγωγής Υγείας ‘Boys and Girls Plus’

για τους Εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στον Νομό. Το πρόγραμμα στόχο έχει την πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών αλλά και την ανάπτυξη υγιών στάσεων και συμπεριφορών των νέων. Απευθύνεται στην πληθυσμιακή ομάδα των εφήβων, ηλικίας από 13-19 ετών. Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής έχει εγκρίνει την υλοποίηση του στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς ένα σύνολο καινοτόμων διαδικτυακών εργαλείων τα οποία είναι πολύ δημοφιλή και έχουν απήχηση σε νέους, εμπλέκοντάς τους με έναν δημιουργικό τρόπο για τη διαμόρφωση ενός υγιούς τρόπου ζωής, ευαισθητοποιώντας τους ταυτόχρονα στους κινδύνους που σχετίζονται με την χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.

Το σεμινάριο είναι συνολικής διάρκειας 8 ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, στην οδό Κοφινιώτου 20 στο Άργος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι: Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5μ.μ.- 9μ.μ. και Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 5μ.μ.- 9μ.μ.

Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: https://goo.gl/forms/qNxNUqyZreGvyD8E2  .

Όσοι επιλεγούν για το συγκεκριμένο σεμινάριο θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά στο e-mail τους.

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση