Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 και ώρα 8 το βράδυ, στο κατάμεστο ισόγειο του Διοικητηρίου στον Πύργο, η έκθεση και βράβευση των έργων των μαθητών μας που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό “Ανακύκλωση- Αναδημιουργία- Αειφορία”.

Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού, απονεμήθηκαν 51 βραβεία, για τα έργα που διακρίθηκαν για την πρωτοτυπία, την καλαισθησία και την φαντασία, ενώ μετά από κλήρωση, αποδόθηκαν και τα τρία έπαθλα του διαγωνισμού, ένα ποδήλατο, ένα tablet και μία επίσκεψη στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμου Υλικού Πατρών.

Οι πολυάριθμοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τις επιτυχίες των μαθητών και στη συνέχεια να ταξιδέψουν με τα καράβια και τα οχήματα που με ιδιαίτερη φαντασία δημιούργησαν τα παιδιά και να περιηγηθούν ανάμεσα στα καλαίσθητα χρηστικά αντικείμενα, τις σύνθετες κατασκευές και τους πίνακες που τόσο επιδέξια φιλοτέχνησαν.

Στο μουσικό μέρος της βραδιάς, εμφανίστηκαν η Γεωργία Χαραλαμποπούλου (βιολί), μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Πύργου, ο Σωκράτης Παπαναστασόπουλος (βιολί) και ο Ιάσονας Παπαναστασόπουλος (φλάουτο), μαθητές του 11ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου, οι οποίοι ερμήνευσαν έργα από το κλασικό και σύγχρονο διεθνές ρεπερτόριο.

Την εκδήλωση στήριξαν οικονομικά ο Δήμος Πύργου και οι επιχειρηματίες του Πύργου, κ. Δημήτρης Μιαούλης, κ. Ιωάννης Τσιώρης και κ. Νίκος Γαρουφαλής, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.


© 2013-2015 Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Ηλείας

Κατασκευή-Επιμέλεια ιστολογίου: Γοροζίδης Γεώργιος, PhD, MSc, ΠΕ11

I Support the Bring Them Back Campaign
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων

***Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Στοχεύει στην ενημέρωση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών και μαθητών που ασχολούνται με τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων***