Οι Σχολικές Δραστηριότητες της ΔΔΕ Ηλείας συμμετείχαν δια της Υπεύθυνης, Τίτας Τερζή, στις εκδηλώσεις του Δήμου Ήλιδας στο Αργυρόκαστρο, στις 7 Απριλίου 2019, κατά τις οποίες τέθηκαν τα θεμέλια συνεργασίας και ανταλλαγής πολιτιστικών δράσεων ανάμεσα στις δύο περιοχές.

Εμπνευστής της πρωτοβουλίας αυτής ήταν ο ζωγράφος Κρίστο Χάσα, συνεργάτης των Σχολικών Δραστηριοτήτων, ενώ ο Δήμος Ήλιδας- επίσης συνεργάτης μας- δια της Αντιδημάρχου, κ. Ρούλας Γκουβίτσα, μερίμνησε για την υλοποίηση της όμορφης αυτής δράσης. Έτσι, την Κυριακή, 7 Απριλίου 2019, υποδέχθηκαν την αποστολή η Δήμαρχος Αργυροκάστρου, κ. Ζαμίρα Ράμι και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, κ. Λάμπρος Κακίσης, οι οποίοι και φιλοξένησαν την αποστολή με τον πιο ζεστό τρόπο.

Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν ομιλίες των εκπροσώπων, συμβολική δενδροφύτευση έξω από το Δημαρχείο Αργυροκάστρου, ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, ξενάγηση στο προστατευόμενο από την UNESCO κάστρο της πόλης, φιλοξενία στο Γενικό Προξενείο και δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

 

                   

Τα σχόλια είναι κλειστά.


© 2013-2015 Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δ.Ε. Ηλείας

Κατασκευή-Επιμέλεια ιστολογίου: Γοροζίδης Γεώργιος, PhD, MSc, ΠΕ11

I Support the Bring Them Back Campaign
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων

***Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Στοχεύει στην ενημέρωση και υποστήριξη των εκπαιδευτικών και μαθητών που ασχολούνται με τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων***