Σχετικά

Το όνομά μου  είναι Γιώργος Καραφέρης και είμαι καθηγητής κλάδου ΠΕ03, Μαθηματικός. Διδάσκω στο Γενικό Λύκειο Νεστορίου Καστοριάς, όπου υπηρετώ με οργανική θέση από το 2007.  φωτογραφία του γυμνασίου και λυκείου νεστορίου

13 Responses to Σχετικά

 1. Ο/Η Afroditi Voultsidou λέει:

  Άρχοντα των μαθηματικών και όχι μόνο, Υ-ΠΟ-ΚΛΙ-ΝΟ-ΜΑΙ ! Τέλεια ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ! Αχ αν έστω οι μισοί από μας καναν τα μισά από σένα, τώρα δε θα ΄μασταν σ΄αυτά τα χάλια ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.  Να έχουμε επιμορφωτές  και διευθυντές σαν και σένα και τι άλλο θέλω.  Χαίρομαι που είχα την τύχη να δουλέψω στον ίδιο χώρο. Να είσαι γερός

 2. Ο/Η karanasiou Margarita λέει:

  Γιωργάρα για ακόμη μία φορά με κατέπληξες!!!!!Εξαιρετική δουλειά, πολύ υλικό ειδικά για τους ΠΕ03.θα
  χρησιμοποιώ συχνά το blog σου!!!!!!!!!!Το είδαν και άλλοι συνάδελφοι εδώ
  πολλά πολλά φιλιά από Βέροια

 3. Ο/Η Afroditi Voultsidou λέει:

  Καθόλου δεν υπερβάλλω και το εννοώ ! Μακάρι να μπορούσα και να΄κανα το 1/100. Χαιρετισμούς από Κιλκίς

 4. Ο/Η Σιάρκος Ευθύμιος λέει:

  Πάρα πολύ καλή δουλειά .
  Να έχεις υγεία και κουράγιο να συνεχίσεις

 5. Αγαπητέ συνάδελφε , θερμά συγχαρητήρια για την ποιότητα και τον όγκο εργασίας που μας προσφέρεις . Επειδή ειμαι σχεδον είκοσι χρονια στα φροντιςτήρια πρώτη φορά είδα τόσο σημαντική δουλειά . Ευχαριστούμε , καλη συνεχεια

 6. Γιώργο καλησπέρα. Επέτρεψε μου το συναδελφικό ενικό.

  Συγχαρητήρια για την αξιόλογη δουλειά σου.

  Με λένε Κώστα Κουτσοβασίλη , διδάσκω στο 2ο Λύκειο Λιβαδειάς και έχω
  30 χρόνια υπηρεσίας στη Δημόσια Εκπαίδευση.
  Εδώ και ένα χρόνο περίπου, έχω το ιστολόγιο Μαθηματικές Παρουσιάσεις (http://perikentro.blogspot.gr/) στο οποίο παρουσιάζω την προσωπική μου δουλειά.
  Θα ήθελα να ρωτήσω αν μου επιτρέπεις να αναρτήσω εργασίες σου και να προσθέσω το blog σου στη λίστα των ιστολογίων μου.

  Ευχαριστώ
  Να είσαι καλά

  • Φυσικά και το επιτρέπω…. η γνώση και η πρόσβαση σε κάθε πηγή που θα βοηθήσει στην κατάκτησή της πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη και ανοιχτή σε όλους, κυρίως στους μαθητές μας. Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να δημοσιεύσω το link που οδηγεί στο δικτυακό τόπο με τη δουλειά σου αν δε σε πειράζει!!!!

 7. Αξιότιμε Γιώργο (και το αξιότιμε το εννοώ),

  καταρχήν τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την δουλειά σου. Είναι εμφανές ακόμα κι από τις απαντήσεις σου στο blog πως σε διακρίνει η ταπεινοφροσύνη που χαρακτηρίζει όλους όσους είναι απόλυτα προσηλωμένοι και ερωτευμένοι με αυτό που κάνουν. Αποδέξου λοιπόν τον σχολιασμό μου ως ρεαλιστικό χαρακτηρισμό για την δουλειά σου.

  Είμαι νέος συνάδελφος (όχι και τόσο ηλικιακά μιας και διανύω το 35ο έτος της ηλικίας μου) μιας και πήρα το πτυχίο του μαθηματικού τον Ιούνιο που μας πέρασε, αφήνοντας πίσω τις προηγούμενες επαγγελματικές πορείες-επιλογές ως πολιτικός μηχανικός και οικονομολόγος. Έχω πέσει με τα μούτρα στα μαθηματικά που τόσο αγαπούσα από παιδί.

  Έχω ξεκινήσει ένα κανάλι στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCMvcf84EV7RqiQfSZYGwL5w) όπου ανέβάζω βίντεο μαθηματικού περιεχομένου, τα οποία ως τώρα απευθύνονται ως επί το πλείστο σε φοιτητές διαφόρων τμημάτων-σχολών (στατιστική, πιθανότητες, οικονομετρία, Διαφορικός και Ολοκληρωτικός λογισμός μίας μεταβλητής και στα σχέδια είναι να συνεχίσω και σε άλλα). Σκοπεύω να ξεκινήσω και ένα playlist πάνω στην ύλη των μιγαδικών αριθμών της Γ λυκείου και το πακέτο σημειώσεων σου μαζί με την πληθώρα ασκήσεων που έχεις στο τέλος είναι ότι καλύτερο βρήκα για μιγαδικές Γ λυκείου.

  Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν μου επιτρέπεις να το χρησιμοποιήσω στα βίντεο ως οδηγό για να αναπτύξω το σκεπτικό μου πάνω στους μιγαδικούς για παιδιά λυκείου. Σκοπεύω να λύσω και ένα μεγάλο αριθμό από τις ασκήσεις που έχεις στο τέλος.

  Σε κάθε περίπτωση (ακόμα δηλαδή κι αν υπάρχει οποιοδήποτε είδους πρόβλημα με το ως άνω) θα ήθελα πάρα πολύ, κάποια στιγμή που θα με φέρει κάποια δουλειά προς την περιοχή σου, να γνωριστούμε από κοντά.

  Καλή δύναμη και συνέχεια από Γιάννενα

  • Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια συνάδελφε Γιάννη! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ότι θέλεις για τη δουλειά σου. Η γνώση δεν είναι περιουσία κανενός… και μακάρι να βρίσκονται άνθρωποι που κάνουν κτήμα τους τη γνώση και εκμεταλλεύονται το χώρο του διαδικτύου για αυτό το σκοπό. Ευχαριστώ πολύ για το καλή δύναμη μιας και έχω κάμποσο καιρό να ανανεώσω το υλικό μου, αλλά και το καλή συνέχεια από τα Γιάννενα μια και είναι η πατρίδα μου αφού γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ζίτσα, σπούδασα στα Γιάννενα και δούλεψα για 8 χρόνια στο φροντιστηριακό χώρο στα Γιάννενα πριν μεταναστέψω για την Καστοριά…..

Αφήστε μια απάντηση