Αγγλικά 4ου Δ.Σ Πτολεμαϊδας

Our English Classroom records- follow us!

Etwinning E Class BUILDING BRIDGES by Literature TRADITIONAL STORY BOOK

Μάι 202415
etwinning logo 656x369

E Class proudly presents the publication of their collaborative E-book “TRADITIONAL STORIES of OUR COUNTRIES”, created with the students of the partner- schools participating in the ETwinning project “Building Bridges by Literature”. It is a group project that contains a selection of local fairy tales or tradidtional stories of Greece, Italy and Sweden. Click on the link below or scan the QR code to read and listen to the students reading it.  Feel free to share!

Η Ε τάξη του 4ου ΔΣ Πτολεμαϊδας με χαρά και συγκίνηση σας παρουσιάζει το συνεργατικό βιβλίο παραδοσιακών παραμυθιών που επιμελήθηκε, διασκεύασε και απέδωσε στην μητρική τους και την Αγγλική γλώσσα για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα etwinning ” Building Bridges by Literature”.

buliding bridges printscreen for dissemination useetwinning logo 656x369Τα σχολεία που συμμετέχουν είναι το 4ο ΔΣ Πτολεμαϊδας, Ελλάδα με τις Ε1&Ε2 τάξεις, το Primary school G. Carducci – Vandorno – Biella – Italy με την 4η τάξη και το Lyckeby Kunskapscentrum åk 4, Sweden με την Ε’ τάξη.Συνολικά εργάστηκαν 75 μαθητές από τις 3 χώρες να επιλέξουν, να αποδώσουν στα αγγλικά περιληπτικά, και να κάνουν περίληψη στην μητρική τους γλώσσα, καθώς και να κάνουν ηχογράφηση στην αγγλική και μητρική γλώσσα,  παραδοσιακά παραμύθια της χώρας τους, που οι ίδιοι επέλεξαν, εργαζόμενοι σε ομάδες. Χρησιμοποιήθηκαν λεξικά, υπολογιστές, τετράδια και δεξιότητες όπως η περίληψη, η απόδοση, η συνεργασία.

Το τελικό αποτέλεσμα δημοσιεύθηκε και εκδόθηκε ψηφιακά στο διαδίκτυο και μπορείτε να το διαβάσετε και να το μοιραστείτε με όποιον επιθυμείτε στον σύνδεσμο και μέσω QR code.

TRADITIONAL STORIES OF OUR COUNTRIES

QR code:

Traditional stories of our country QR Code by Building Bridges

από κάτω από: etwinning, Γενικά νέα, Εργασίες Ε' τάξης| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Etwinning E Class BUILDING BRIDGES by Literature TRADITIONAL STORY BOOK    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Πρόσφατα σχόλια

Ομάδες

Να συστηθώ.

Ονομάζομαι Ευαγγελία και με φωνάζουν Ίβα.  Διδάσκω Αγγλικά στο 4ο δημοτικό Σχολείο Πτολεμαϊδας και μου αρέσει να βοηθάω τους μαθητές και τις μαθήτριες να εκφράζονται στην γλώσσα που διδάσκονται. Παίζουμε παιχνίδια, κάνουμε εργασίες (εκτός απο λεξιλόγιο και γραμματική) και συνδεόμαστε με σχολεία του εξωτερικού για να εφαρμόσουμε όσα ξέρουμε στα αγγλικά με τους μαθητές των ξένων σχολείων. Μας προσφέρει και ανταλλαγή πολιτιστικών και γεωγραφικών γνώσεων, οπότε είναι ενδιαφέρον και συναρπαστικό για όλους! Κυρίως, όμως, μας αφήνει καινούριες φιλίες!

Μένετε συντονισμένοι για όλες τις δράσεις και αταξίες μας!

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων