ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ 2021

0

Συγγραφέας: 3o Δημοτικό Σχολείο Επανομής | Κατηγορία Γενικά | , στις 27-06-2021

Την τελευταία εβδομάδα της φετινής σχολικής χρονιάς διοργανώθηκε η Γυμναστράδα 2021 με συμμετοχή όλων των τάξεων του σχολείου.Οι μαθητές κάθε τμήματος ετοίμασαν τα εμβλήματά τους και τα συνθήματά τους με πολλή όρεξη με τη βοήθεια των δασκάλων τους ,της  κ.Γραββάνη,εκπαιδευτικό  των εικαστικών και με την ενθάρρυνση και καθοδήγηση των γυμναστών κ.Βαρσαμά και κ.Μπάκα πήραν μέρος ως εξής:
Την  Τρίτη 22 Ιουνίου  2021 τα τμήματα  Α1 και Α2 με παιχνίδι επιδεξιότητας και στη συνέχεια τα τμήματα Ε1 και Ε2 με αγώνα χειροσφαίρισης.

 

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου τα τμήματα Β1 και Β2 με παιχνίδι επιδεξιότητας και στη συνέχεια τα τμήματα Στ1 και Στ2 με αγώνα καλαθοσφαίρισης.

     

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου τα τμήματα Γ1 και Γ2 με παιχνίδι επιδεξιότητας και στη συνέχεια τα τμήματα Δ1 και Δ2  με παιχνίδι softball με παραλλαγή.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και την  καλή συνεργασία που υπήρχε.Συγχαρητήρια κυρίως στους γυμναστές μας και σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης αυτής.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση