440570806 285634724600782 8273870190566371733 n

Προσφορά λαμπάδων στο Κέντρο Φροντίδας ΑΜΕΑ “ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ” μέσω του προγράμματος “Εθελοντισμός και Κοινωνική Ενδυνάμωση”

Αγωγής Υγείας Δράσεις Εθελοντισμού Νέα-Ανακοινώσεις
Την Παρασκευή 26/4/2024 στο πλαίσιο του προγράμματος ” Εθελοντισμός και Κοινωνική Ενδυνάμωση” οι μαθήτριες της Α’ Τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες “ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ” και πρόσφεραν στα μέλη του Κέντρου λαμπάδες και πασχαλινά καλάθια γεμάτα δώρα.
Τις λαμπάδες και τα καλάθια στόλισαν και κατασκεύασαν οι μαθήτριες μας με ενθουσιασμό και μεράκι , με την καθοδήγηση της κ. Πολυχρόνη Ανδρομάχης για αυτό τον σκοπό: για να προσφέρουν χαρά και αγάπη στα μέλη του Κέντρου “Όλοι Εμείς”*
“Ένας τέτοιος χώρος δεν είναι θεραπευτικός μόνο για τα μέλη του Κέντρου αλλά και για εμάς” τόνισαν οι μαθήτριες και οι καθηγητές αφού η έννοια της αγνής αγάπης και της αξιοπρέπειας αποτυπώθηκε στα πρόσωπα των μελών του Κέντρου και συγκίνησε όλη την αποστολή.
Η αναπηρία θα πρέπει να γιορτάζεται όχι μόνο στις 3 Δεκεμβρίου, αλλά κάθε μέρα ως αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης φύσης και ανθρώπινης ποικιλομορφίας .
Όλη η επίσκεψη διοργανώθηκε από τη Θεολόγο του σχολείου μας, κ. Πολυχρόνη Ανδρομάχη.
Συνοδοί ήταν η κ. Πολυχρόνη,η κ. Παπαβασιλείου Πωλίνα, ο κ. Σταυριανός Νικόλαος και η Διευθύντρια κ. Λιάσκου Αικατερίνη.
*Το Κέντρο “ΌΛΟΙ ΕΜΕΙΣ” ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το 2018 έπειτα από πρωτοβουλία της οικογένειας Φαρμάκη. Το Κέντρο παρέχει ατομικές θεραπείες και δράσεις για κοινωνικοποίηση αλλά κυρίως αγάπη, φροντίδα και αποδοχή. Αποδοχή των ατόμων, όπως είναι, για αυτό που είναι, με τις δυνατότητες και τις αδυναμίες τους, με τις τελειότητες και τις ατέλειες τους.
Ευχαριστούμε τα μέλη του Κέντρου!