Στο πλαίσιο του προγράμματος ” Εθελοντισμός και Κοινωνική Ενδυνάμωση”, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των μαθητών/τριών της Α’Τάξης του σχολείου μας στο Α’ΚΑΠΗ Ελευσίνας την περίοδο της Αποκριάς με συνοδούς τις εκπαιδευτικούς κ. Πολύχρονη Ανδρομάχη και κ. Παπαβασιλείου Πωλίνα.
Η υποδοχή ήταν θερμή και φιλόξενη με πολλά κεράσματα, ενώ, αντίστοιχα, οι μαθητές μας προσέφεραν χαλβά και αποκριάτικα στολίδια.
Το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς και άξονες κοινωνικής πολιτικής για την Τρίτη Ηλικία. Η Τρίτη Ηλικία είναι ένα κεφάλαιο σοφίας που δεν πρέπει να πάψουμε να συμβουλευόμαστε και να αξιοποιούμε ως πηγή γνώσης και εμπειρίας.
Το Π.ΕΠΑ.Λ. Ελευσίνας στηρίζει πάντα τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν και μας φρόντισαν με αγάπη και στοργή. Εμείς την “Τρίτη” ηλικία τη λέμε “Πρώτη” και της φερόμαστε ανάλογα.