Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Ξεκινάει από την Πέμπτη 27 Ιουνίου η διαδικασία των εγγραφών. Μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουλίου οι αιτήσεις.

Ξεκινάει από την Πέμπτη 27 Ιουνίου η διαδικασία των εγγραφών. Μέχρι την Παρασκευή 5 Ιουλίου οι αιτήσεις.

sosΟι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν ή να ανανεώσουν την εγγραφή τους στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2024-25, μπορούν να υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-segeniko-kai-epaggelmatiko-lukeio , συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 και ώρα 07:00 έως και την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 και ώρα 23:59.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μόνοι τους την εγγραφή τους θα χρειαστούν κωδικούς taxis-net και πιθανόν τον αριθμό μητρώου τους (ΑΜ), ο οποίος αναγράφεται στον έλεγχο επίδοσης.

Όσοι μαθητές επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους με τη βοήθεια του σχολείου μπορούν να προσέλθουν την Πέμπτη 27 ή την Παρασκευή 28 Ιουνίου από τις 17:30 έως 20:00 έχοντας οπωσδήποτε μαζί τους τους κωδικούς τους στο taxis-net. Όσοι μαθητές εγγράφονται για πρώτη φορά στο σχολείο μας, εκτός από τους κωδικούς taxis-net,  θα χρειαστούν επιπλέον ταυτότητα και τον προηγούμενο τίτλο σπουδών (π.χ. Απολυτήριο Γυμνασίου).

Κατηγορίες

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση