Κοινωνική Υπηρεσία – Επιδοτούμενο πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία σε ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ, Περιόδου 2023-2024

Η Κοινωνική Υπηρεσία του ΕΝΕΕΓΥΛ Αιγάλεω σας ενημερώνει ότι εκδόθηκε “η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) της δράσης με την οποία καθορίζονται τα κριτήρια υπαγωγής στο Πρόγραμμα Οικονομικής Στήριξης Οικογενειών μέσω της επιδότησης θέσεων σε παιδιά, εφήβους και άτομα με αναπηρία, για την έγγραφή τους σε Βρεφικούς, Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς Σταθμούς, στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) και στα…Συνέχεια ανάγνωσης Κοινωνική Υπηρεσία – Επιδοτούμενο πρόγραμμα προσχολικής αγωγής και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία σε ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΑμεΑ, Περιόδου 2023-2024

Θεατρική Παράσταση οι “Όρνιθες” του Αριστοφάνη που θα παιχτούν στο αμφιθέατρο του ΕΝΕΕΓΥΛ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ακούσατε!!! Ακούσατε!!!! Τώρα και στην πόλη σας! Οι “Όρνιθες” του Αριστοφάνη θα παιχτούν στο αμφιθέατρο του ΕΝΕΕΓΥΛ ΑΙΓΑΛΕΩ (Μίνωος και Προόδου) την Τρίτη 30 Μαϊου και ώρα 19:00. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν καθώς και οι υπεύθυνοι καθηγητές της παράστασης κ. Ζημιανίτης Λευτέρης, κ. Κρανίτη Μαρία και κ. Φώτογλου Θοδωρής σας περιμένουν με…Συνέχεια ανάγνωσης Θεατρική Παράσταση οι “Όρνιθες” του Αριστοφάνη που θα παιχτούν στο αμφιθέατρο του ΕΝΕΕΓΥΛ ΑΙΓΑΛΕΩ

Το έργο του ΕΝΕΕΓΥΛ Αιγάλεω με τίτλο “Είναι το ΕΝΕΕΓΥΛ Αιγάλεω προσβάσιμο;” έλαβε πρώτο βραβείο!

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού @MapCompetition. https://mapcompetition.gr/prosvasimotita-apotelesmata/.Το έργο του ΕΝΕΕΓΥΛ Αιγάλεω με τίτλο“Είναι το ΕΝΕΕΓΥΛ Αιγάλεω προσβάσιμο;” έλαβε πρώτο βραβείο!https://arcg.is/1mLS88Εκπονήθηκε από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δ3&Δ4 τάξης του τομέα πληροφορικής υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών πληροφορικής Κατερίνας Τρανού και Γιώργου Ματσιανούδη. Στον Διαγωνισμό έλαβαν μέρος συνολικά 38 σχολεία, 95 εκπαιδευτικοί…Συνέχεια ανάγνωσης Το έργο του ΕΝΕΕΓΥΛ Αιγάλεω με τίτλο “Είναι το ΕΝΕΕΓΥΛ Αιγάλεω προσβάσιμο;” έλαβε πρώτο βραβείο!

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ Inclusion through CLIL στο Μόναχο της Γερμανίας

Το ΕΝΕΕΓΥΛ Αιγάλεω συμμετείχε από τις 7/5 έως τις 13/5 στην τελευταία κινητικότητα του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ Inclusion through CLIL στο Μόναχο της Γερμανίας. Οι μαθητές μας συνεργάστηκαν με μαθητές από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Ρουμανία ερεύνησαν μα πάνω από όλα δημιούργησαν με άξονα την αρμονική συνύπαρξη σε μια…Συνέχεια ανάγνωσης Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ Inclusion through CLIL στο Μόναχο της Γερμανίας

eTwinning πρόγραμμα με σχολεία της Ευρώπης το οποίο φέρει τον τίτλο: “Let’s do it together”

To Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αιγάλεω έχει τη χαρά να διοργανώνει με τις καθηγήτριες Βασιλοπούλου Μαρία, Κρανίτη Μαρία, Μιχαλελη Κλεοπάτρα και Τρανού Κατερίνα  etwinning πρόγραμμα με σχολεία της Ευρώπης το οποίο φέρει τον τίτλο: “Let’s do it together“. Οι μαθητές όλων των χωρών συνεργάζονται με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους με συμμαθητές πολλών χωρών, εξασκούν…Συνέχεια ανάγνωσης eTwinning πρόγραμμα με σχολεία της Ευρώπης το οποίο φέρει τον τίτλο: “Let’s do it together”

Κοινωνική Υπηρεσία – Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην Β΄ φάση του Πιλοτικού Προγράμματος «Προσωπικός Βοηθός για άτομα με αναπηρία»

Η Κοινωνική Υπηρεσία του ΕΝΕΕΓΥΛ Αιγάλεω σας ενημερώνει ότι άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής των αιτήσεων για την υπηρεσία του προσωπικού βοηθού για άτομα με αναπηρία. Η υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει έως και τις 11 Ιουνίου και ώρα 23:59. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην παρακάτω διεύθυνση: https://prosopikosvoithos.gov.gr/  Επισυνάπτεται το έγγραφο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η Κοινωνική Λειτουργός, Μποτονάκη…Συνέχεια ανάγνωσης Κοινωνική Υπηρεσία – Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην Β΄ φάση του Πιλοτικού Προγράμματος «Προσωπικός Βοηθός για άτομα με αναπηρία»

eTwinning πρόγραμμα με σχολεία της Τουρκίας το οποίο φέρει τον τίτλο: “I can meet my own needs”

  To Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αιγάλεω έχει τη χαρά να διοργανώνει με τις καθηγήτριες Βασιλοπούλου Μαρία, Κρανίτη Μαρία, Μιχαλέλη Κλεοπάτρα και Τρανού Κατερίνα etwinning πρόγραμμα με σχολεία της Τουρκίας το οποίο φέρει τον τίτλο: “I can meet my own needs“. Οι μαθητές και των δύο χωρών συνεργάζονται με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους και…Συνέχεια ανάγνωσης eTwinning πρόγραμμα με σχολεία της Τουρκίας το οποίο φέρει τον τίτλο: “I can meet my own needs”

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛ.ΣΤΑΤ)

Την Πέμπτη 11/5/2023 στα πλαίσια του μαθήματος ” Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής” οι μαθητές της Δ’ Λυκείου του σχολείου μας πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛ.ΣΤΑΤ). Εκεί ενημερώθηκαν για το σημαντικό ρόλο της υπηρεσίας στην πολιτική, την οικονομία και την καθημερινότητα των πολιτών. Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικά παιχνίδια,…Συνέχεια ανάγνωσης Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛ.ΣΤΑΤ)

12ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, στον κόμβο των Χανιών

Ημέρες ψηφιακών δράσεων για το ΕΝΕΕΓΥΛ_Αιγάλεω Τομέας_Πληροφορικής 4-5/5/2023 Μια αξέχαστη εμπειρία ολοκληρώθηκε! Οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων Β, Γ & Δ του τομέα Πληροφορικής συμμετείχαν δια ζώσης στο 12ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, στον κόμβο των Χανιών παρουσιάζοντας 2 έργα που εκπονήθηκαν τη φετινή χρονιά καθώς και διαδικτυακά στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Εκπαιδευτικής…Συνέχεια ανάγνωσης 12ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας, στον κόμβο των Χανιών

Κοινωνική Υπηρεσία – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών της Δ.ΥΠ.Α (Πρώην Ο.Α.Ε.Δ.) έτους 2023-2024 (υποβολή αιτήσεων έως 8/5/2023)

Η Κοινωνική Υπηρεσία του ΕΝΕΕΓΥΛ Αιγάλεω σας ενημερώνει ότι αναρτήθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή καταρτιζόμενων ηλικίας 18-58 ετών στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών για το σχολικό έτος 2023-2024. Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.dypa.gov.gr/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-katartizomenon-skholis-amea-athinwn-2023-2024 Επισυνάπτεται το Δελτίο Τύπου. Η Κοινωνική Λειτουργός, Μποτονάκη…Συνέχεια ανάγνωσης Κοινωνική Υπηρεσία – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εισαγωγή καταρτιζόμενων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθηνών της Δ.ΥΠ.Α (Πρώην Ο.Α.Ε.Δ.) έτους 2023-2024 (υποβολή αιτήσεων έως 8/5/2023)

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση