Υλικά ( για ένα κλασσικό ταψί πυρέξ)
-2 πακέτα petit beurre
-2 μόρφατ
-1 ζαχαρούχο
-1 μερέντα 400 γραμμαρίων
-1/2 κουταλιά του γλυκού νες καφέ
-τριμμένη κουβερτούρα για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Στρώνουμε το ταψί με μια σειρά μπισκότα( δεν χρειάζεται να τα μουσκέψουμε). Χτυπάμε για 5 λεπτά στο μίξερ το ένα μόρφατ με τη μερέντα. Φροντίζουμε το μείγμα να είναι πλήρως ομογενοποιημένο.Καλύπτουμε με το μείγμα τη στρώση μπισκότων.Πάνω από το μείγμα στρώνουμε δεύτερη σειρά μπισκότων. Χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά το ΄δεύτερο μόρφατ . το ζαχαρούχο και τον καφέ. Απλώνουμε το νέο μείγμα πάνω απο΄τα μπισκότα και πασπαλίζουμε με την τριμμένη κουβερτούρα.Βαζουμε στο ψυγείο για 12 τουλάχιστον ώρες και…
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!