16 σχόλια στο “25η Μαρτίου 1821 – Παρουσιάση

  1. Καταπληκτική παρουσίαση! Σε ευχαριστώ πολύ! Θα την αξιοποιήσω, για να γνωρίσω στα παιδιά της τάξης μου όλα αυτά τα σπουδαία πρόσωπα και γεγονοτα που οδήγησαν την τότε Ελλάδα μας να απελευθερωθει από τους δυναστες της!

  2. η παρουσίασή σας είναι προσεγμένη και άρτια, θα τολμήσω να πω. Συγχαρητήρια πολλά από 4ο Νηπ Γέρακα!

  3. Ευχαριστούμε για την καταπληκτική σου παρουσίαση.Απλή περιεκτική απόλυτα κατανοητή για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας!!!!! Συγχαριτήρια για τον τρόπο προσέγγισης της Εθνικής και Θρησκευτικής μας γιορτής,και για το χρόνο που αφιέρωσες για αυτή τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!!!!

  4. Συγχαρητήρια!Μεστή ,σύντομη και κατανοητή για τα νήπια!Θα την χρησιμοποιήσω σίγουρα.Σε ευχαριστούμε που την μοιράζεσαι μαζί μας!

  5. Πολύ ωραία παρουσίαση!! Δίνεις αρκετές πληροφορίες για τη διπλή αυτή γιορτή με απλά, κατανοητά λόγια για τους μικρούς μας μαθητές. Αξιόλογες και οι δραστηριότητες, εύστοχες και ποικίλες. Σ’ ευχαριστούμε πολύ.

  6. Σ’ ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη βοήθεια που μας πρόσφερες μ’ αυτή την καταπληκτική – τέλεια δουλειά!!!! Πόσες ώρες χρειάστηκες για να ετοιμάσεις όλα αυτά; Θερμά συγχαρητήρια!!!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.