Της Σύνταξης

Εξώφυλλο 2 τεύχοςΚυκλοφόρησε το 2ο τεύχος του περιοδικού της Στ΄ τάξης του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου Ντύσσελντορφ. Μην χάνετε χρόνο, ετοιμαστείτε να πληκτρολογήστε την ηλεκτρονική του διεύθυνση  http://schoolpress.sch.gr/cool/ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει!

Δέστε τις ζώνες σας και κάντε ένα ταξίδι στο χρόνο ή γνωρίστε τους γνωστότερους τραγουδιστές και καλλιτέχνες. Ενημερωθείτε για τα νέα του Ντύσσελντορφ αλλά και της Ελλάδας, μάθετε πώς να βγάλετε την τέλεια σέλφι ή πώς φτιάξετε το αυγό που θα σας αναδείξει νικητή το βράδυ της Ανάστασης. Δοκιμάστε ακόμα νόστιμες και εύκολες συνταγές, διαβάστε απίθανες ιστορίες και περάστε δημιουργικά το χρόνο σας κάνοντας κατασκευές. Ενημερωθείτε, επίσης, για τα ζώδια και τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Και αν δε σας φτάνουν αυτά, περάστε ευχάριστα το χρόνο σας με την ανάγνωση ανέκδοτων ή τη λύση αινιγμάτων. Εύκολο στην περιήγηση, μπορείτε να με ένα κλικ να ανατρέξετε σε όλα τα άρθρα, να τα δείτε ανά κατηγορία ή να μεταφερθείτε στα άρθρα του προηγούμενου τεύχους.

Είμαστε σίγουροι ότι το ηλεκτρονικό μας περιοδικό θα σας αρέσει, αφού οι συντάκτες του βάλαμε όλη την αγάπη μας και διαθέσαμε τον πολύτιμο χρόνο μας  για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!

Σοφία Λινάρδου, Αντωνία Κυνηγοπούλου (εκ μέρους της συντακτικής ομάδας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *