ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑΣ ΜΑΪΟΥ 2021

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,
η συνεχιζόμενη αβεβαιότητα που υπάρχει λόγω της πανδημίας , τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, μας υποχρεώνει να μεταθέσουμε τις προγραμματισμένες για τον Μάιο εξετάσεις για την απόκτηση του πιστοποιητικού Ελληνομάθειας. Προτεραιότητά μας είναι η υγεία και ασφάλεια τόσο των εξεταζόμενων όσο και εμπλεκόμενων στις εξετάσεις.
Η νέα εξεταστική περίοδος θα οριστεί για την 1η εβδομάδα του Οκτωβρίου 2021. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί τόσο στην επίσημη σελίδα του φορέα της πιστοποίησης όσο και στην ιστοσελίδα του σχολείου.
Για τη νέα περίοδο εξετάσεων θα υπάρχει και νέα περίοδος εγγραφών από 1 έως και 28 Ιουνίου 2021.

Όσοι υποψήφιοι έχουν υποβάλλει αίτηση και έχει εγκριθεί δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς τόσο η αίτησή τους όσο και τα εξέταστρα θα μεταφερθούν αυτόματα στη νέα εξεταστική περίοδο του Οκτωβρίου 2021.
Όσοι υποψήφιοι έχουν κάνει αίτηση αλλά δεν την έχουν υποβάλλει ολοκληρωτικά μπορούν να την υποβάλλουν ολοκληρωτικά πληρώνοντας και τα ανάλογα εξέταστρα και να μεταφερθούν αυτόματα στην εξεταστική του Οκτωβρίου. Η τελική υποβολή όπως και η καταβολή των εξέταστρων πρέπει να γίνει έως τέλη Μαρτίου, διαφορετικά πρέπει να περιμένουν τη νέα περίοδο, 1η έως 28 Ιουνίου.

Με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία να ολοκληρώσετε τις εγγραφές σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *