Αρχεία για Μαθητές

25η ΜΑΡΤΙΟΥ-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!!

IMG 20220323 WA0004 2

6 Μαρτίου- Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού

Καλή Σαρακοστή!!!

Κυρά Σαρακοστή

Η Κυρά Σαρακοστή

Κυρά σαρακοστή2

Η Κυρά Σαρακοστή

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ- ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Α΄ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών/τριών που φοιτούν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, για το σχολικό έτος 2022-2023, θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2022..

Όσοι γονείς έχουν κάνει την προεγγραφή του παιδιού τους στο σχολείο μας, παρακαλούνται να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η εγγραφή.

Έντυπα που απαιτούνται για την εγγραφή:

  • Αίτηση εγγραφής(χορηγείται από το σχολείο )
  • Πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού ή ληξιαρχική πράξη (χορηγείται από τον δήμο στον οποίο είναι εγγεγραμμένο το παιδί )
  • Φωτοτυπία διαβατηρίου του παιδιού
  • Βεβαίωση κατοικίας
  • Ιατρική βεβαίωση για τη συμμετοχή στο μάθημα της Φυσικής αγωγής
  • Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή
    στο Δημοτικό
  • Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών

Κατά το σχολικό έτος 2022-2023 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2016 έως και 31-12-2016.

Αν υπάρχουν απορίες σχετικά με τα παραπάνω έντυπα , παρακαλώ τηλεφωνήστε στο 0049211444292.

Η Διεύθυνση του σχολείου

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Κώδικας καλής συμπεριφοράς ( Α ‘ Β’  και Ε’  τάξη.)

Ο Κώδικας καλής συμπεριφοράς αποβλέπει στη  βελτίωση της συμπεριφοράς  των μαθητών. Η αποτελεσματική εφαρμογή του Κώδικα οδηγεί στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και συμβάλλει στην επιτυχία του στόχου της πειθαρχίας-αυτοπειθαρχίας και τη δημιουργία κουλτούρας ασφάλειας, αποδοχής,επικοινωνίας και αλληλοσεβασμού του ενός προς τον άλλο σε όλα τα επίπεδα.Λήψη αρχείου

Διαβάστε όλο το άρθρο »

Καλλωπισμός αυλής..

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 οι μαθητές/τριες της Β’ τάξης με τη δασκάλα τους κ. Βαρβάρα και την Πολυτίμη ομόρφυναν την αυλή του σχολείου!


Δείτε στο video.sch.gr

Δημιουργός: eldimdues, στις: 30-10-2021, διάρκεια: 00:00:50

Ελληνικό Δημοτικό Ντύσσελντορφ

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021-22

 

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 20-09-2021, ο καθιερωμένος αγιασμός στον αύλειο χώρο του σχολείου μας με αντιπροσωπεία μαθητών- μαθητριών, δασκάλων και καθηγητών. Το δημοτικό σχολείο εκπροσώπησαν οι δύο μικρότερες τάξεις του σχολείου μας. Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την παρουσία του.

Στη συνέχεια ο ιερέας επισκέφτηκε όλες τις αίθουσες της σχολικής μας μονάδας και ευλόγησε όλους τους μαθητές, μαθήτριες και τους δασκάλους-δασκάλες.

Καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά!

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

 

Η Διεύθυνση και το Διδακτικό προσωπικό του Ελληνικού Δημοτικού Σχολείου Ντύσσελντορφ σας εύχονται ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, χαρούμενες και ξένοιαστες διακοπές!

Ραντεβού …στις 18 Αυγούστου 2021!

 

Η Κυρά της Ρω

 

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού διοργάνωσε Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα:Οι μαθητές αποτυπώνουν το νόημα του Αγώνα του 1821.

Οι μαθήτριες του σχολείου μας που συμμετείχαν στον παραπάνω διαγωνισμό έλαβαν διάκριση και θα βραβευτούν.

Συγχαρητήρια!!