Την Παρασκευή 8 Μαρτίου είχαμε την ευκαιρία να εμβαθύνουμε στην Κρητική κουζίνα με το πολιτιστικό πρόγραμμα ‘Ανακαλύπτοντας τους σεβεντούσκους’. Επισκεφτήκαμε το σύγχρονο εκπαιδευτικό χώρο του I.IEK GRANT , όπου οι μαθητές παρακολούθησαν μαθήματα μαγειρικής. Μαζί με τον σεφ και τους σπουδαστές, παρασκευάσαμε τον παραδοσιακό τάκο και μάθαμε το μυστικό για το τέλειο ριζότο με ζωμό από φρέσκα λαχανικά και κοτόπουλο. Ευχαριστούμε τον σεφ Βασίλη, την υπεύθυνη Κατερίνα Κορνελάκη , καθώς και το προσωπικό και τους σπουδαστές για τη θερμή υποδοχή και την αξέχαστη εμπειρία!”
Το πρόγραμμα υλοποιείται από τις κυρίες : Παναγιώτα Κεμεντζεσίδου, Φωτεινή Βορνιωτάκη και Χατζηγεωργιάδου Παρασκευή