«

»

Οκτ 14 2016

Εκτύπωσέ το Άρθρο

ΙΕΠ: Προτάσεις θεματολογίας για τα μαθήματα «Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων» και «Ερευνητική Εργασία στην Τεχνολογία» στα ΕΠΑ.Λ

iep_4To Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής με ανακοίνωσή του στις 14/10/2016, δημοσιεύει τις προτάσεις των μελών του Μητρώου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Α.Δ.Α.: ΨΤ35ΟΞΛΔ-Δ9Υ) για τα μαθήματα Προσανατολισμού της Α’ τάξης των ΕΠΑ.Λ. «Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων» και «Ερευνητική Εργασία στην Τεχνολογία».

Το υλικό των προτάσεων των μελών του Μητρώου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για τα μαθήματα Προσανατολισμού της Α’ τάξης των ΕΠΑ.Λ. «Ζώνη Δημιουργικών Δραστηριοτήτων» και «Ερευνητική Εργασία στην Τεχνολογία» διατίθεται στην εκπαιδευτική κοινότητα με σκοπό να συνδράμει με ιδέες όλες και όλους τους εκπαιδευτικούς που τους έχουν ανατεθεί τα εν λόγω νεοεισαχθέντα μαθήματα κατά το σχολικό έτος 2016-2017.

Τονίζεται ότι το εν λόγω υλικό δημοσιεύεται ως ενδεικτικό και όχι ως ενδεδειγμένο/εγκεκριμένο από το Δ.Σ. του Ι.Ε.Π., καθώς οι εν λόγω προτάσεις κατατέθηκαν πριν τη δημοσίευση των επίσημων οδηγιών διδασκαλίας του ΥΠΠΕΘ αναφορικά με τα εν λόγω μαθήματα και δεν έχουν δεχθεί περαιτέρω επεξεργασία.

Συνεπώς, οι εκπαιδευτικοί καλούνται να αξιοποιήσουν όποια στοιχεία των προτάσεων κρίνουν ότι ταιριάζουν στις εκπαιδευτικές ανάγκες και προτιμήσεις των μαθητών/ μαθητριών τους και στο πλαίσιο των οδηγιών που έχουν δημοσιευθεί στη σχετική εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ (αρ. πρωτ. Φ3/159811/Δ4/28-9-2016). Σε κάθε περίπτωση, ενδεχόμενες αδυναμίες ή πιθανά σημεία βελτίωσης θα πρέπει να αποτιμώνται καλόπιστα και σε συνδυασμό με την πρόθεση θετικής και ανιδιοτελούς συνεισφοράς των μελών του Μητρώου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, τα οποία και ευχαριστούμε.

Δείτε τη θεματολογία ανά μάθημα στις παρακάτω υπερσυνδέσεις:

«Προτάσεις Ζώνης Δημιουργικών Δραστηριοτήτων»

«Προτάσεις Ερευνητικής Εργασίας στην Τεχνολογία«

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/dtampouris/archives/3259

Αφήστε μια απάντηση

Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων