«

»

Αυγ 23 2016

Εκτύπωσέ το Άρθρο

ΕΠΑ.Λ : Υπουργικές Αποφάσεις για τον αριθμό μαθητών ανά τάξη / τμήμα και ωρολόγια προγράμματα ειδικοτήτων

Ypourgio_29

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 2434/τ Β/5-8-2016) δημοσιεύθηκαν τρεις Υπουργικές Αποφάσεις που αφορούν τα Επαγγελματικά Λύκεια και είναι οι εξής:

α) Τροποποίηση της με αριθμ. Φ2/88938/01-06-2016 (Β’ 1567) υπουργικής απόφασης με θέμα: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων Γενικής Παιδείας, Προσανατολισμού και Επιλογής της Α’ Τάξης και των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και Τεχνολογικών – Επαγγελματικών μαθημάτων των Τομέων της Β’ Τάξης των ΕΠΑ.Λ. του Ν.4386/2016 (Α’ 83)», ως προς το ωρολόγιο πρόγραμμα του Τομέα Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας της Β’ Τάξης Ημερήσιου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ.

β) Ελάχιστος αριθμός μαθητών για τη δημιουργία τμήματος Γενικής Παιδείας της Α’ Τάξης, τμήματος Τομέα της Β’ Τάξης και τμήματος Ειδικότητας της Γ’ Τάξης Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑ.Λ.)

γ) Τροποποίηση και συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 88070/Δ4/04-06-2015 (Β’ 1053) υπουργικής απόφασης με θέμα: «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων Γενικής Παιδείας της Α’ τάξης Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. και των Β’, Γ’ τάξεων Ημερησίων και Α’, Β’ και Γ’ τάξεων Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. ανά Ειδικότητα Τομέα Ομάδας Προσανατολισμού».  Η τροποποίηση είναι ως προς ειδικότητες του Τομέα Μηχανολογίας της Γ’ τάξης Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ., τα ωρολόγια προγράμματα της Γ’ τάξης Ημερήσιων και Γ’ και Δ’ τάξεων Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. της Ομάδας Προσανατολισμού Υγείας-Πρόνοιας και Αισθητικής-Κομμωτικής και με τα ωρολόγια προγράμματα της Δ’ τάξης Εσπερινών ΕΠΑ.Λ. των υπόλοιπων Ομάδων Προσανατολισμού

download_19

Κατεβάστε το ΦΕΚ

 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://blogs.sch.gr/dtampouris/archives/3165

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων