Κυπελλούχος του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων 2015- 2016 του Ν. Σερρών, η ομάδα του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου

Κυπελλούχος του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Λυκείων 2015- 2016 του Ν. Σερρών, που διοργανώνει το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στέφθηκε η ομάδα του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου. sidepal_telikos_5

Σε ένα συγκλονιστικό τελικό ποδοσφαιρικό αγώνα, με θέαμα και συγκινήσεις, που διεξήχθη την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:00, στο γήπεδο της Ε.Π.Σ. Σερρών (Ομόνοια), η ομάδα του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη από το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών στη διαδικασία των πέναλτι (3-1) και να κατακτήσει το κύπελλο.

sidepal_kypello

Φωτογραφίες : Μαντζακίδου Β.

Οι μαθητές – ποδοσφαιριστές του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου, αν και καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, βρέθηκαν πίσω στο σκορ και το ημίχρονο τελείωσε με το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών να προηγείται με 2 γκολ (ημίχρονο 2-0).

sidepal_telikos_1

Στο δεύτερο ημίχρονο, με περίσσιο σθένος οι μαθητές-ποδοσφαιριστές του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου κατάφεραν να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ και να ισοφαρίσουν, στέλνοντας τις ομάδες στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί “μίλησε” για μια ακόμη φορά ο τερματοφύλακας της ομάδας του ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου Καράϊ Ε, καθώς απέκρουσε 3 από τα τέσσερα εκτελεσθέντα πέναλτι του 2ου ΕΠΑΛ.

sidepal_telikos_3

Στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΕΠΑΛ ΣΙΣΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, με προπονητή των Βρεττό Αναστάσιο συμμετείχαν οι μαθητές: Στεφανίδης Δ, Παρασκευόπουλος Γ, Σπαχής Ι, Τσίκλιος Π, Ελευθεριάδης Ι, Λιάπης Κ, Παπαδόπουλος Χ, Γκούπε Σ, Καπετάκης Σ, Ντένας Θ, Καράϊ Ε, Γαλλίδης Κ, Τσιντσάρης Π, Σώμης Γ, Μωραΐτης Η, Ερνικιολής Ι, Καρυοφίλης Η, Κεμανετζής Π.

sidepal_telikos_2

Για να φτάσει η ομάδα μας στην κατάκτηση του κυπέλλου απέκλεισε διαδοχικά το ΓΕΛ Πορροΐων (4-1), ΓΕΛ Βυρώνειας (2-0),  4ο ΓΕΛ Σερρών (1-0) και ΓΕΛ Ηράκλειας (1-1 κ.α, πέναλτι 3-1).

Συγχαρητήρια στον προπονητή και σε όλους του παίκτες της ομάδας, που χάρισαν στο ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου μοναδικές στιγμές χαράς και ενθουσιασμού και έφεραν το Κύπελλο στο σχολείο μας.

sidepal_kypello_1

Φωτογραφίες: Μαντζακίδου Β. – Γιακουμάκης Σ.

sidepal_telikos_4

Η συνέχεια ευχόμαστε όλοι να είναι το ίδιο πετυχημένη στην πορεία για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στον επόμενο αγώνα.

Παρακολουθήστε των συναρπαστικό αγώνα στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε και….

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση