Αρχική » Χωρίς κατηγορία » Ε.Ε.Μ.Ε. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022

Ε.Ε.Μ.Ε. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2022

Το Δ.Σ. της ΕΕΜΕ σας εύχεται ένα υπέροχο υπόλοιπο καλοκαιριού!
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες προετοιμασίας της φθινοπωρινής Ημερίδας “Back to school” η οποία θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Μουσικοκινητικής Αγωγής Carl Orff. Μείνετε συντονισμένοι/ες για την επόμενη σχετική ενημέρωση!Ειδική έκδοση του περιοδικού “ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ”, αφιερωμένη στη διδακτική των Εγχόρδων Οργάνων της οικογένειας του βιολιού: Η Μουσική Εκπαίδευση είναι ετήσιο περιοδικό της ΕΕΜΕ και δημοσιεύει σχέδια μαθημάτων, τραγούδια, προτάσεις και χρήσιμες ιδέες για την διδασκαλία της μουσικής στην τάξη. Το τεύχος 32 (2022) θα είναι αφιερωμένο στη Διδακτική των Εγχόρδων Μουσικών Οργάνων. Τα άρθρα που θα αποστείλετε μπορούν να περιλαμβάνουν καλές πρακτικές, σχέδια μαθημάτων, πρωτότυπο διδακτικό υλικό για το μάθημα κ.ο.κ.Αρχισυνταξία: Δήμητρα Κόνιαρη, Μαίη Κοκκίδου

Συντακτική Ομάδα: Ζέρβα Όλγα, Τσίγκα Χριστίνα, Μπαχτσεβανίδης Δημήτρης,

Τσακίρογλου Χρήστος

Προθεσμία Υποβολής Άρθρων: 30 Σεπτεμβρίου 2022

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες συγγραφής θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΕΕΜΕ.

 

Η ΕΕΜΕ στηρίζει το “Project Πατρίδα” που συνδιοργανώνουν το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο “Voci Contra Tempo” (ensemble-in-residence του Τ.Μ.Σ.):

Το “Project Πατρίδα” θα είναι ένα Εργαστήρι Σύνθεσης Χορωδιακής Μουσικής για Έλληνες συνθέτες (φοιτητές ή επαγγελματίες), που επιθυμούν να εντρυφήσουν στη σύγχρονη γραφή για χορωδία ομοίων φωνών (γυναικεία ή παιδική). Ο κυριότερος στόχος του Εργαστηρίου είναι να φέρει σε επαφή τους Έλληνες συνθέτες με κάποιους από τους σημαντικότερους εν ζωή συνθέτες χορωδιακής μουσικής.

Τα μέλη της ΕΕΜΕ καθώς επίσης και τα μέλη της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών μπορούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις με μειωμένη τιμή.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά όλες τις σχετικές πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου “Voci Contra Tempo”: https://vocicontratempo.com/news/

Email επικοινωνίας: vocicontratempo@gmail.com

Αύγουστος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ΑΡΤΑ

[smartslider3 slider=”2″]

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση