Δημοτικό Σχολείο Βαθέος Αυλίδος

Τελευταία νέα

Τη Δευτέρα ο Αγιασμός

2016-09-07

Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός του σχολείου μας. Καλή Σχολική Χρονιά 2016-17. Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Σαββατοκύριακο φιλοξενίας και συνεργασίας

2016-03-06

Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο Φιλοξενίας και Συνεργασίας. Οι φίλοι μας του σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ξεναγήθηκαν στον Αρχαιολογικό χώρο της Αυλίδιας Αρτέμιδος με την επιμέλεια της αρχαιόφιλου εταιρείας και του κ. Νίκου Σιακαντάρη ενώ η μετακίνηση έγινε Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Στο διαγωνισμό της ρομποτικής

2016-03-01

  Το σχολείο μας συμμετείχε  στον προκριματικό του διαγωνισμού ρομποτικής «Ο Γαλαξίας μας» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στη Λαμία με δύο  ομάδες. Οι Αστροναύτες, με το ρομποτικό όχημα «Αναζήτηση» και οι Κοσμοναύτες με τον «Μηχανισμό του Αντιβαθέος». Η Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ – ΚΟΡΟΪΔΙΑ – ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ

2016-02-25

Τετάρτη 9 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο του Αγ. Ιωάννου του Καλυβίτου   Τι καθιστά το παιδί πιο ανθεκτικό στις τριβές με συνομηλίκους. Πως ξεχωρίζουμε το bullying από άλλες συμπεριφορές, Πώς ενδυναμώνουμε το παιδί που βάλλεται και το καθοδηγούμε σωστά, Πώς Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (ΕΚΟ) στα Δημοτικά Σχολεία»

2016-02-24

  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007-2013 Πράξεις: «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (ΕΚΟ) στα Δημοτικά Σχολεία» Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 & 3  ως υποψήφιες για ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Προετοιμάζομαι για το σχολείο. Ακουστική επεξεργασία

2016-02-20

Αναδημοσιεύουμε από το ιστολόγιο του Σχ. Συμβούλου Πέτρου Ορφανού petrosorfanos.weebly.com μια εξαιρετικά χρήσιμη δημοσίευση σχετικά με την προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο και ιδιαίτερα για την ακουστική επεξεργασία . Για να συνδεθείτε με το θέμα Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Διαχείριση κρίσεων.

2016-02-20

  Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου του Καλυβίτου η εκδήλωση συζήτηση με θέμα "Διαχείριση Κρίσεων στις σχέσεις" με εισηγήτρια τη ψυχολόγο κ. Αναστασία Καστραντά. Παρόντες  οι σχολικοί σύμβουλοι  Δέσποινα Μπαλάση και Πέτρος Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Φροντίζοντας για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

2014-12-18

Οδηγός για γονείς   Πρόκειται για εκπαιδευτικό υλικό, φτιαγμένο με την πεποίθηση ότι οι νέες τεχνολογίες δεν θα πρέπει να διχάζουν τις γενιές, αλλά αντιθέτως να τις ενώνουν. Ο οικογενειακός οδηγός είναι αποτέλεσμα της γνώσης του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου. Ασφάλεια στο διαδίκτυο και στα video games.

2014-12-07

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΘΕΟΣ ΑΥΛΙΔΟΣ   Αγαπητοί γονείς Των μαθητών της Γ’ και Δ΄Τάξης   Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη θεματική συνάντηση - συζήτηση που διοργανώνει ο Σύλλογος Διδασκόντων, την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Σχολείο. Το θέμα Διαβάστε το πλήρες άρθρο»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

2014-12-04

Αγαπητοί γονείς, των νηπίων και των μαθητών της Α’ και Β΄ Τάξης. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη θεματική συνάντηση - συζήτηση που διοργανώνουν από κοινού οι Σύλλογοι Διδασκόντων των δύο σχολικών μονάδων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, τη Δευτέρα Διαβάστε το πλήρες άρθρο»
Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων