Εορτή λήξης σχολικού έτους 2023 – 2024

Καλές διακοπές

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 στις 7.30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου μας η καλοκαιρινή μας εορτή με τη συμμετοχή όλων των τάξεων του σχολείου μας, παρουσία γονέων κηδεμόνων και άλλων μελών των οικογενειών των μαθητών αλλά και επισκεπτών –  κατοίκων της κοινότητάς μας.

Η γιορτή ξεκίνησε με την απαγγελία ποιημάτων από τους μαθητές της Στ΄ τάξης. Τα ποιήματα είχαν θέμα τον αποχωρισμό του δημοτικού σχολείου και είχαν φτιαχτεί με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Ακολούθως, παιδιά από τις τέσσερις μεγαλύτερες τάξεις χόρεψαν πέντε λαϊκούς και παραδοσιακούς χορούς.

Στη συνέχεια ο εκπαιδευτικός της Στ΄ τάξης απηύθυνε αποχαιρετιστήριο λόγο στα παιδιά της τάξης του και μαζί με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων απένειμε ενθύμια για τη φοίτηση των παιδιών στο σχολείο μας.

Η γιορτή συνεχίστηκε με τους μαθητές της Α΄ και Γ΄ τάξης οι οποίοι παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «Μια θάλασσα πλαστικά» βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Κατερίνας Τσάνταλη.

Η γιορτή μας ολοκληρώθηκε με τα παιδιά της Β΄, Δ΄ και Ε΄ τάξης να τραγουδούν το τραγούδι του Παντελή Θαλασσινού «Ν΄ αγαπάς».

Σας ευχόμαστε να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι γεμάτο χαρά και ξέγνοιαστες στιγμές! Απολαύστε τον ήλιο, τη θάλασσα και τις περιπέτειες με φίλους και οικογένεια. Ξεκουραστείτε και γεμίστε τις μπαταρίες σας για τη νέα σχολική χρονιά που θα έρθει.

Καλές διακοπές!