ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ-Π.Κ.Α.ΘΕΡΜΗΣ

Οι μαθητές/τριες των τάξεων Α΄και Δ΄πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Θέρμης, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων με τίτλο προγράμματος ¨Ξέρω να προχωρώ στον δρόμο σωστά ή μήπως όχι¨ της Α΄τάξης και ¨Μαθαίνω να είμαι ασφαλής στον δρόμο¨ της Δ΄τάξης.

Σκοπός της επίσκεψης στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής ήταν η εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής με στόχο την απόκτηση σωστής οδικής συμπεριφοράς και την προώθηση και καλλιέργεια θετικών προτύπων κυκλοφοριακής κουλτούρας.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με τη γνώση παίζοντας και διασκεδάζοντας.

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτές τους εξήγησαν τα σήματα της Τροχαίας και στη συνέχεια τους ξενάγησαν στους χώρους του Πάρκου ακολουθώντας  τους βασικούς κανόνες Κυκλοφοριακής Αγωγής. Τα παιδιά οδήγησαν ποδήλατα ακολουθώντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κι έμαθαν να κινούνται στον δρόμο με το ποδήλατό τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτές, καθώς και τον Δήμο Θέρμης για την αποδοχή του αιτήματός μας και την πραγματοποίηση της δωρεάν επίσκεψης μας.

IMG 20230405 121932 IMG 20230405 121935 Screenshot 2023 04 05 18 03 11 495 com.viber .voip

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.