Παγκόσμια Ημερά Περιβάλλοντος 2024

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου το σχολείο μας πραγματοποίησε τις παρακάτω δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Αειφόρου Ανάπτυξης.

Τάξη Α

2

 

Οι μικροι μαθητές και οι μικρές μαθήτριες στα πλαίσια του εργαστηρίου δεξιοτήτων “Φροντίζω το περιβάλλον” επισκέφθηκαν στις 6/06 την Παναγίτσα του χωριού. Έπαιξαν, ζωγράφισαν και πέρασαν μια υπέροχη ημέρα μαζί με τις εκπαιδευτικούς κ. Μαγγανάρη Πολυξένη και κ. Τσουφάκη Κατερίνα, καθώς και την πολύτιμη βοήθεια της κ. Βασιλάκου Ορσαλιάς και κ. Μαντά Φλώρας.

Τάξη Γ1

1

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ 1 τάξης έκαναν αφιέρωμα στο φρούτα του καλοκαιριού. Με την καθοδήγηση της δασκάλας τους κ. Μαγγανιάρη Σοφίας έμαθαν χρήσιμες πληροφορίες και γεύτηκαν τις νόστιμες φρουτοσαλάτες που ετοίμασαν.

Τάξη Στ

3

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ τάξης με σύνθημα “Φροντίζω και αγαπώ το περιβάλλον” αποφάσισαν να ομορφύνουν την πρόσοψη του κεντρικού κτιρίου. Με την επίβλεψη της δασκάλας τους κ. Παπαϊωάννου Κατερίνας πήραν πινέλα, χρώματα και με πολύ κέφι και φαντασία έδωσαν ζωντάνια στους τοίχους του σχολείου μας!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *