cropped cropped Σχολεία

Ημέρα: 23 Μαρτίου 2026

ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Β΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2025-2026

Ενημερώνουμε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/-τριών του σχολείου μας ότι η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του B΄ Τριμήνου 2025-26  θα επιδοθεί στους γονείς στις 23-03-2026 ημέρα Δευτέρα στις 13:15 μ.μ..

Τα έντυπα της βαθμολογίας, για τα Γ΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ τμήματα, θα τα παραλαμβάνουν οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/-τριών από τις/τους εκπαιδευτικούς του σχολείου από τις 13:15 έως τις 14:00, ενώ θα σταλεί και ηλεκτρονική ενημέρωση για όλους τους γονείς και για τους γονείς/κηδεμόνες που δεν θα μπορέσουν να έρθουν στο σχολείο.

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/-τριών των Α΄ και Β΄ τμημάτων μπορούν να ενημερώνονται τις ίδιες ώρες από τις/τους εκπαιδευτικούς των αντίστοιχων τμημάτων για την πρόοδο των παιδιών τους. 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του σχολείου μας για την  επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 

Οι εορταστικές εκδηλώσεις του σχολείου μας για την  επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 24-03-2026.

Τις εορταστικές εκδηλώσεις θα παρουσιάσουν οι μαθητές/-τριες και η δασκάλα της ΣΤ΄ τάξης.

Η σχολική γιορτή θα είναι ανοιχτή προς τους γονείς/κηδεμόνες όλων των μαθητών/-τριών του σχολείου. 

Mαθήματα την Τρίτη 24-03-2026 δε θα πραγματοποιηθούν. Οι μαθητές/-τριες το πρωί θα  προσέλθουν κανονικά στο σχολείο (8:00-8:15) και θα σχολάσουν μετά το τέλος των εκδηλώσεων από τις 09:50 π.μ.-10:00 π.μ. 

Το σχολείο μας στην παρέλαση την Τετάρτη 25η Μαρτίου 2026 θα εκπροσωπηθεί  από του μαθητές/τριες των Γ΄,Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄ τάξεων και  με τη σημαία του.  

Η συγκέντρωση ,την Τετάρτη 25η Μαρτίου, θα γίνει στις 11:15 π.μ. στο χώρο της πλατείας Τζανακάκη».

Μετά το πέρας της παρέλασης οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά από το τέρμα της παρέλασης.   

 Χρόνια Πολλά σε όλα τα μέλη της Σχολικής μας Κοινότητας!

 Τιμή και Δόξα στους Αγωνιστές του 21! 

Υποστηριζόμενο από blogs.sch.gr & Θέμα βασισμένο στο Lovecraft από τον Anders Norén

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση