Στ’ τάξη.
Το μάθαμε στη φυσική και το κάναμε πράξη:
Το γιαούρτι παράγεται χάρη στη ζύμωση που προκαλείται από μικροοργανισμούς.
Φτιάχνετε από γάλα που έχει υποστεί ζύμωση.
Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά πρέπει να βρίσκεται στο καθημερινό τραπέζι όλων μας, αφού συμβάλλει στη διατήρηση της καλής μας υγείας. Στην τάξη το φάγαμε πολύ ευχάριστα μόνο του, αλλά και με δεκάδες συνδυασμούς από φρέσκα ή ξερά φρούτα, μέλι, μαρμελάδες, ξηρούς καρπούς, δημητριακά και ότι άλλο τραβούσε η όρεξή μας.